fcn_001.jpg
fcn_002.jpg
fcn_003.jpg
fcn_004.jpg
fcn_005.jpg
fcn_006.jpg
fcn_007.jpg
fcn_008.jpg

Billet til Superliga-kampen FCN-AaB d. 15. med øl og svin

112,- / 225,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 billet til Superliga-braget mellem FCN og AaB på lørdag – inkl. oktoberfest med kæmpe fadbamse og helstegt pattegris inden kampen

Start efterårsferien på Farum Park!                                                      

Journalist: Severin Hygum
Fotograf: boesenfoto.dk

 

Efter 12 dages landsholdspause mødes FC Nordsjælland og AaB i Superligaens 12. runde. Oddsene er med FC Nordsjælland, der har vundet deres seneste fem hjemmekampe.

FCN stærke på Farum Park

FCNerbare stærke på hjemmebane, og man kan næsten kalde Farum Park en fæstning efter 11 runder uden nederlag på Farum Park. De kan desuden bryste sig med en landsholdsspiller i truppen, da forsvarsspilleren Andreas Bjelland er i spil på landsholdet i Danmarks kamp om kvalifikationen til EM.

Da AaB og FCN sidst tørnede sammen i Aalborg, fik FCN akkurat 3 point med hjem på en scoring i de døende minutter. Meget sigende for AaBs sorte september, der bød på lutter nederlag og ingen point.

Man må gå ud fra, at Kent Nielsens tropper gerne vil vende den dårlige stime, hive point med hjem fra Nordsjælland og dermed rykke op i den komfortable halvdel af tabellen.

FCNs gode periode har ifølge bold.dk været med til at opfylde de delmål, som cheftræner Kasper Hjulmand har sat sammen med holdet. Holdet arbejder nemlig med delmål for begrænsede perioder af sæsonen, og har formået at nå alle de fire mål, som Hjulmand havde sat for den seneste delperiode på fem kampe. 

Det bliver spændende at se, hvordan AaB vil tackle opgaven, når de tager hul på en ny måned og tager på jagt efter hårdt trængte point. 

Oktoberfest med øl og helstegt pattegris

Dagens tilbud til den spændende Superligakamp giver desuden mulighed for en festlig start på lørdagen i FCN-baren. Fra kl. 14 serverer de nemlig helstegt pattegris med flødekartofler og en kæmpe fadbamse, og du er inviteret.

Skål og rigtig god efterårsferie!

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.10.2011 til 13.01.2012.

Medbring referencenummeret og byt det til en billet ved indgangen til FCN-baren.

48 timers fortrydelsesret efter tilbuddet aktiveres.

Gælder kun kampen d. 15/10 kl. 17 mellem FCN og AaB på Farum Park.

Oktoberfesten foregår i Farums Parks FCN-baren, og her åbnes dørene kl. 13.30 (maden er klar kl. 14) .Information

Åbningstider:

Kampstart lørdag d. 15/10 klokken 17.

Portene åbnes kl. 16.

Aftalepart

FC Nordsjælland A/S
CVR: ??
  • FC Nordsjælland A/S
    Idrætsvænget 2
    3520 Farum
    Tlf.: 44 34 25 00
Vælg variation
Vælg variation