vintage.jpg
treasure_003.JPG
treasure_004.JPG
treasure_005.JPG
treasure_006.JPG
treasure_007.JPG
treasure_009.JPG
treasure_010.JPG
treasure_013.JPG
treasure_014.JPG

Få et gavekort på 600,- til luksus-genbrugs- butikken, Copenhagen Treasure

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et gavekort på 600,- til luksus-genbrugs-butikken Copenhagen Treasure i Indre By. Her finder du luksusmærker som Acne, Stine Goya, Chloé, Alexander Wang

"One woman's trash another woman's treasure"

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen og Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Kim Bjærre

 

Find dit næste designer-scoop hos Copenhagen Treasure på Frederiksborggade. Butikken er enkel og lækker med skønne, eksklusive mærkevarer. Butikken får nye forsyninger hver dag - tøjet er stort set ubrugt og har ofte stadig prismærkerne siddende, fordi det er fejlkøb som forhandles videre.

Idéen er, at hvis du har gjort et designerfejlkøb, så kan du igennem Copenhagen Treasure sælge dit køb videre til en anden som vil elske det. På den måde vinder den der i første omgang købte tøjet og den som køber det i anden omgang. Copenhagen Treasure er således et bæredygtigt koncept, som ikke belaster miljøet fordi det allerede producerede tøj ikke bare kasseres.

Copenhagen Treasure har desuden et tæt samarbejde med Danner huset. Så hvis du har nogle ting du ved ikke kan sælges, men bare syntes er for godt til at blive kasseret, så kan du donere dine ting til Dannerhuset via butikken.

Butikken holder flere aftenarrangementer, tirsdag er f.eks. veninde eller kollega aften, hvor i kan få butikken for jer selv sammen med en stylist og holde en hyggelig og anderledes forkælelses aften.

Som noget helt nyt holder Copenhagen Treasure åbent den 1. søndag i hver måned, så nu kan du slå et smut forbi efter søndagsbrunchen og gøre et kup.

God fornøjelse

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.10.2011 til 31.01.2012.

Du kan godt bruge værdibeviset til butikkens sektion med ekstra nedsatte varer, men i dette tilfælde vil normal-prisen gælde.Information

Copenhagentreasure.dk

Åbningstider:

Man - fredag 11 - 18

Lørdag 11 - 16

1. søndag i hver måned: 12 - 15

Aftalepart

Copenhagen Treasure
CVR: ??

Adresse

Frederiksborggade 41
København K.
  • Copenhagen Treasure
    Frederiksborggade 41

    1360 København K
Vælg variation
Vælg variation