raw_001.jpg
raw_002.jpg
raw_003.jpg

Prøv Danmarks første Raw Food Café, 42°Raw, i Indre By - 2 for 1 på lækker, sund lasagne med valgfri juice

126,- / 252,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Prøv Danmarks første Raw Food Café, 42°Raw, i Indre By - 2 for 1 på lækker, sund lasagne med valgfri juice

Raw Food

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Med Dagens Tilbud får du 2 for 1 på raw lasagne lavet på grønne courgetter, soltørrede tomater, spinat, pesto og nødder samt valgfri juice fra 42°Raw. Raw konceptet har længe været et hit i storbyer som New York og London, og nu er København endelig med på trenden med sunde salater og retter tilberedt ved max. 42 grader.

42°Raw i Pilestræde er indbegrebet af en sundere livsstil. En livsstil hvor der i højere grad bliver taget hensyn til kroppen og dens behov. Jesper Rydahl, indehaver af 42°Raw, undrede sig sidste år over, at der ikke eksisterede lækre salatbarer i Indre by og kom på idéen med raw food.

Raw Food er ikke blot rå mad som f.eks. salat men også mad tilberedt ved op til 42 grader. Idéen bag konceptet er at bevare flest mulige vitaminer i maden, for at kroppen får det, den har brug for. Raw Food er vegansk, dvs. ingen kød og ingen produkter fra dyr. Flere ingredienser er økologiske og alle af høj kvalitet.

"Jeg begyndte selv gradvist at leve efter raw food-principper, og jeg fandt hurtigt ud af, at hver gang jeg spiste et måltid raw food, så fik jeg det godt i maven. Og når jeg har spist noget konventionelt, så mærkes det hurtigt, hvor tungt mæt man bliver", fortæller Jesper og afslutter: "Man bliver opmærksom på det, når man oplever kontrasten."


Desserterne består af chokoladekage, de meget populære cookies samt den helt nye jordbærtærte, som er 42°Raw's egen raw fortolkning af den klassiske danske jordbærtærte. Alle de lækre desserter er helt uden smør, mel og sukker og er derfor et langt sundere alternativ til andre kager. 42°Raw er en ny og forbedret måde at leve sundt og varieret uden kød, sukker og mælkeprodukter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.10.2010 til 31.12.2010.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Kan ikke benyttes lørdage.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 10-20
Lør: 10-18
Søn: 11-17

www.42raw.com

Anmeldelser

AOK

"Det var på tide at København blev til en rigtig storby med åbningen af en RAW food bar. Var inde og spise 2 af deres salater. De smagte himmelsk. Det er et sted jeg vil støtte. I øvrigt var servicen helt i top."

Set på aok.dk

Aftalepart

42 Raw
CVR: 32286682
  • 42 Raw
    42°Raw
    Pilestræde 32
    1112 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation