pilonails_001.jpg
pilonails_002.jpg
pilonails_003.jpg
pilonails_004.jpg
pilonails_005.jpg
pilonails_006.jpg
pilonails_007.jpg

Få velplejede negle med en luksus-manicure hos by PILO

242,- / 484,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få velplejede negle med en luksus-manicure inkl. en håndmassage eller en Gelish gel polish hos negletekniker Stefanie Barrera i Indre By

Manicure på 1. klasse

 

Journalist:Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Paw Ager

 

Vores hænder og negle siger meget om, hvordan vi går og har det. Hver dag når vi hilser, giver, berører og holder i hånd afslører vi lidt af os selv. Nedbidte og flossede negle signalerer stress og ubalance, mens velplejede hænder derimod signalerer selvtillid og overskud.

 

Jeg har længe glædet mig til at skulle besøge negletekniker Stefanie Barrera hos by PILO, og min afskallede neglelak bærer tydeligt præg af, at besøget er på høje tid.

 

I det samme jeg træder ind ad døren, bliver jeg mødt af en smilende Stefanie, som viser mig på plads i den lækre salon og tilbyder mig lidt koldt at drikke. Salonen oser af luksus og velvære med den stilfulde sort/hvide indretning.

 

Imens mine hænder ligger i blød, viser Stefanie mig hendes udvalg af flotte Gelish neglelakker, og der går ikke lang tid, før jeg har fundet min udkårne - en lækker chokoladebrun lak som jeg bare må prøve.

 

Stefanie filer og polerer mine negle grundigt, og endelig er mine negle klar til prikken over i'et - påføring af Gelish gel polish. Jeg har aldrig prøvet denne form for lak, men Stefanie fortæller mig, hvordan lakken er en fusion mellem almindelig neglelak og gelé. For at hærde lakken skal jeg afslutningsvis sidde i ca. 10 minutters tid med hænderne under en UV-lampe. Det gør, at farven ikke krakelerer men derimod holder i op til 3 uger.

 

Efter cirka 1 times ren forkælelse forlader jeg salonen glad og tilfreds med flotte og skinnende negle.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.10.2011 til 10.01.2012.

Max. 200 værdibeviser til salg.

 

Max. 1 værdibevis pr. person.

 

Der skal bookes tid på tlf. 28 92 75 07 eller via hjemmesiden www.bypilo.dk

 

Afbud skal meldes senest kl. 12 dagen forinden.Information

 

Åbningstider:

Man-lør: Efter aftale

Aftalepart

By PILO
CVR: 31543398

Adresse

Niels Hemmingsensgade 6
1153 KBH K
  • By PILO
    Niels Hemmingsensgade 6, st.
    1153 København K
Vælg variation
Vælg variation