Velsmagende 2 retters take away fra Michelin kokke - 2 for 1 på hjemmelavet aftenmenu hos Madsynergi på Vesterbro

Take Away Synergi

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Hos Madsynergi på Vesterbro får du 2 for 1 luksuriøs kvalitets take away - mad der går op i en højere enhed. Holdet bag Madsynergi, Jeppe Graa og Henrik Junker, har begge en fortid på danske Michelin restauranter, og det er måske grunden til, at Madsynergis aftenmenu slår alt andet take away af pinden på et split sekund.

Jeppe Graa og Henrik Junker startede Madsynergi i 2008 med en fælles vision om at god gastronomi "ikke kun skulle være tilgængelig på danske top restauranter men at det kan, og ikke mindst bør, ramme bredere." Madsynergi bygger desuden på en filosofi om at god gastronomi ikke behøver at hænge sammen med skyhøje priser.

Take Away menuen er kun en brøkdel af Madsynergis område som også rummer catering, events og madlavningskurser m.m. Jeppe Graa og Henrik Junker er et særdeles aktivt makkerpar som altid har fuld fart på.

Madsynergi er et intimt og hyggeligt sted, hvor du hurtigt mærker, at der er plads til alle. Lokalet er lyst og indeholder enkelte siddepladser med udsigt til Åboulevard. Henrik fortæller hvordan dagens første kunder nyder deres morgenkaffe i den lille hyggelige take away-restaurant, inden de tager på arbejde.

Med Dagens Tilbud får du to for éns pris på Madsynergis lækre kvalitets take away.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.10.2010 til 25.01.2011.

Ingen betingelser.

Vær opmærksom på aftenmenuen varierer.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Aftenmenuen er åben fra 17.30 til 20.30

www.madsynergi.dk

Anmeldelser

AOK

"Den gode oplevelse. Jeg besøgte stedet her til morgen, egentlig for at hente en kop kaffe til cykelturen. Kom ud med hjemmelavet nutella, lunt brød og saft. Meget tilfreds"

Set på aok.dk

Aftalepart

MadSynergi
CVR: 31476852
  • MadSynergi
    Madsynergi
    Åboulevard 13a
    1635 København V
Vælg variation
Vælg variation