hyp_001.JPG
hyp_002.JPG
hyp_003.JPG
hyp_004.JPG
hyp_005.JPG
hyp_006.JPG
hyp_007.JPG
hyp_008.JPG

Få 1 times hypnose-session hos Sten Svensson

495,- / 990,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Slip af med alt lige fra sukkertrang, flyskræk, stress, eksamensangst eller dårligt selvværd med 1 times hypnose-session hos Sten Svensson

1… 2… 3… 4… 5

 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Forestil dig, at du står foran en trappe med fem trin. For hvert trin du tager, kommer du dybere og dybere i trance. 1… 2… 3… 4… 5." Lyset flimrer svagt igennem mine lukkede øjne og jeg føler, at jeg er ved at falde halvt i søvn.

 

"Hypnose er at sætte dig i trance, så der er adgang til dit ubevidste sind, hvor jeg kan udføre terapi," fortæller Sten Svensson, der er uddannet hypnotisør fra Hypnoseskolen i København.

 

Jeg er på besøg hos ham, fordi jeg gerne vil være bedre til at slappe af og være i nuet. Hans fløjlsbløde stemme guider mig og jeg føler mig helt tryg. Sten fortæller, at intet kan ske som jeg ikke selv accepterer og at både mit bevidste og ubevidste sind vil være fuldt til stede. Det første han beder mig om er at tage alle mine bekymringer og lægge dem i en rygsæk ovenfor trappen. Min krop føles rent faktisk lettere, jo mere jeg forestiller mig, at jeg lægger fra mig. Da jeg har fyldt rygsækken, prikker han mig på hånden og indkoder på den måde følelsen af lethed i min krop.

 

Når jeg fremover føler mig anspændt og stresset skal jeg tage en dyb indånding og holde på punktet på hånden, hvilket vil få min krop til at huske følelsen af lethed. Det er en simpel teknik, men den virker - og jeg er ret imponeret, hvilket Sten Svensson også var, da han første gang stiftede bekendtskab med hypnose.

 

Han er tidligere HR-direktør i et multinationalt firma men skiftede for 15 år siden spor til hypnotisør, da han oplevede at blive røgfri med hypnose. I dag er han selvstændig og arbejder med hypnose til private og firmaer.

 

Du kan vælge mellem to former for hypnose:

- Afslapningshypnose - anvendes til at lære dig at slappe bedre af i hverdagene

- Hypnoseterapi - arbejder med konkrete problemstillinger som angst, traumer og fobier

 

En session indeholder typisk tre faser:

- Coaching: Du og Sten Svensson afklarer problemstillingen

- Hypnose: Der arbejdes med problemstillingen

- Afbalancering: I taler om forløbet, og du afprøver eventuelt tillærte hypnoseteknikker

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.10.2011 til 30.06.2012.

Max 1. værdibevis pr. person.

Max 300 værdibeviser til salg.

 

Tidsbestilling via mail: sten@hypnohuset.dk - oplys navn og telefonnummer, så bliver du ringet op.

 



Information

 

Åbningstider:

Tirs-tors: 10-18

Fre: 10-16

Lør-søn: 10-13


Anmeldelser

hypnohuset.dk

"Jeg skylder Sten Svensson en stor tak. Han har med hypnose og samtaleterapi hjulpet mig i en svær personlig krise. Den kombinerede terapi har givet mig indsigter og forståelser for min situation samt forløst "smerten" i en sådan grad, at familiemedlemmer har bemærket det."

 

(set på hypnohuset.dk)

 

"Jeg kom til Hypnohuset, da jeg skulle til en meget vigtig eksamen på mit studie. Jeg tvivlede på min opgave og var utroligt nervøs for min eksamen. Sten gav mig 2 behandlinger, en forberedende, så jeg kunne få ro på, og så en dagen inden eksamen. Lige efter 1. behandling kunne jeg ikke mærke meget, men pludselig blev mit syn på eksamen mere positiv, og jeg tog det lettere at skulle til eksamen. Ved 2. behandling forsvandt angsten helt. Jeg gik med rank ryg til min eksamen, tog lærerne med storm og fik 12!"

(set på hypnohuset.dk)

Aftalepart

Hypnohuset
CVR: 24217175

Adresse

Fredericiagade 10
1310 København K
 • Hypnohuset
  Fredericiagade 10
  1310 København K
 • Hypnohuset
  Helsingørsgade 27D
  3400 Hillerød
Vælg variation
Vælg variation