Få for 250,- mad hos City Kroen for kun 125,- Frit valg mellem alle retter

En moderne kro

Af Johannes Nidam

På restaurant City Kroen kan du nyde god dansk mad, mens du betragter den gamle Caritas Fontæne og indånder den livlige stemning på Gammeltorv. Filosofien bag den moderne kro i midtbyen er, at kvaliteten skal være høj, portionerne skal mætte - og priserne skal være rimelige. Med Dagens Tilbud kan du forkæle dig selv og en du holder af i sommersolen på et af Københavns hyggeligste torve for halv pris.

City Kroen åbnede i 2008 i nyrestaurerede lokaler, som forinden havde huset byens ældste kinesiske restaurant. Pludselig havde København midtby en restaurant med god, gammeldags hygge og dansk mad kombineret med et moderne kro image. For restaurantens indehavere og ansatte har det fra starten været vigtigt at give en god oplevelse, som ikke koster for meget, men som til gengæld er funderet i principper om kvalitetsråvarer og veloplagt betjening.

Stemningen på stedet er afslappet og uprætentiøs, og nu hvor sommeren for alvor er ved at være over os, giver restaurantens udendørsservering mulighed for at nyde en gedigen middag i den lune aftenluft midt i københavnerlivet på atmosfærefyldte Gammeltorv. City Kroen serverer også overdådige danske frokostplatter og café-retter, så der er ligeledes rig lejlighed til nogle afslappede timer i formiddags- eller eftermiddagssolen.

City Kroen har et bredt sortiment af danske retter, højtbelagt smørrebrød, saftige steaks, vin og cocktails. Traditionsrige og mættende hits som stegt flæsk med persillesovs, stjerneskud og pariserbøf til omkring hundrede kroner er også at finde på menuen. Som et sidste - dansk - twist byder kroen altid på en gratis smagsprøve på nationaldesserten 'rødgrød med fløde' som tak for dagen/aftenen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.06.2010 til 07.09.2010.

Bestil bord i forvejen og fortæl at du er fra downtown.dkInformation

Åbningstider:

Man-søn: 11.30-23.00

www.citykroen.dk

Anmeldelser

spiseliv.dk

"Efter en shoppetur på Strøget er det oplagt at lægge vejen forbi City Kroen for at nyde bystemningen lidt på afstand. De store vinduesfacader vender ud mod Gammel Torv, hvor du kan følge det summende storbyliv og se Caritas-springvandet, som Christian IV satte op. Det er herfra guldæblerne springer på særlige dage."

Set på spiseliv.dk

AOK

"Kommer just från City Kroen och jag har planer på att komma tillbaka redan! Vilken billig och bra mat sam riktigt bra betjæning! Kan inte vænta tills næsta gång jag ska ut och æta med mina vænner!

Rekomenderar starkt City Kroen!"

Set på aok.dk

Aftalepart

City Kroen
CVR: 25288807
  • City Kroen
    City Kroen
    Gammeltorv 8
    1457 København K
Vælg variation
Vælg variation