cafezeze_001.jpg
cafezeze_002.jpg
cafezeze_003.jpg
cafezeze_004.jpg
cafezeze_005.jpg
cafezeze_006.jpg
cafezeze_007.jpg

Få 2 overdådige hovedretter hos Café Zeze i Indre By

171,- / 342,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Café Zeze i Indre By byder på middag for 2 personer. I kan hver vælge 1 af de 4 formidable hovedretter. Vi har prøvesmagt, og I skal virkelig glæde jer!

Kendis-café med stærkt køkken

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Paw Ager

 

Da jeg møder vores fotograf Paw i baren på Café Zeze i Ny Østergade, lægger jeg først og fremmest mærke til, hvor velbesøgt stedet er. Klokken har endnu ikke passeret 12, men jakkesættene står allerede i kø ved baren, og bordene er velbesatte af frokostsultne og kaffedrikkende gæster. Køkkenchefen Mikkel står klar til at lange de fire flotte anretninger, som I kan vælge imellem, over disken.

 

1) Første anretning byder på store stegte tigerrejer (prawns) og kammuslinger, en bulgurbygning i midten samt grønt on the side. Især kammuslingerne og den økologiske bulgur med krydderurter er lige i skabet - godt hjulpet i mål af tilbehøret, som også har fået en tur med lidt chili/hvidløgsolie.

 

2) Café Zezes storsællert er en sikker pastaret med strimler af saftig oksemørbrad og grønt i en lys parmesansauce. En ret, der vil falde i de flestes smag med sammensætningen af det luksuriøse kød, den lette ostesauce og de sprøde grøntsager i rigelige mængder.

 

3) Næste ret har måske ikke oddsene med sig i samme grad: Torsk er fra naturens side ikke den mest smagfulde fisk, men der er godt med saft og smag i den torsk, Mikkel serverer for os. Dertil får vi pommes sauté og en beurre blanc (smørsauce) som har sin flotte farve fra et par purerede rødbeder. På tallerkenen er der desuden lidt gulerødder samt blomkål og broccoli.

 

4) Sidste stop på vores tur gennem de mange retter består af møre skiver rosa-stegt and, der har fået selskab af en skøn kompot af tranebær og appelsin-slides. Kompotten supplerer andekødet eminent med sit sursøde indslag, og pomme fondanten har en sprød skal fra den andefond, som kartoflerne er kogt sammen med. Skarpt!

 

Den centrale placering er altså ikke det eneste attraktive ved Café Zeze. Køkkenet har virkelig styr på sin metier denne formiddag med godt gang i biksen. Vær opmærksom på, at tilbuddet er gældende kl. 17.30-22 mandag-torsdag samt lørdag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.10.2011 til 31.12.2011.

Der skal bestilles bord 48 timer før på tlf. 33142390.

 

Selskaber kan max. være på 8 personer.

 Information

 

Åbningstider:

Tilbuddet gælder mandag-torsdag og lørdag 17.30-22.00. Søndag er der lukket.

Anmeldelser

ibyen.dk

"Det er et rart sted med en god stemning og en genuin atmosfære."

 

iByen-anmeldelse

Aok.dk

"Fantastisk GOD betjening og lækker mad. Zeze er den lækreste lille café i hele København. Alt maden er fantastisk, både morgen, middag og aften. Betjeningen er ekstremt god, det er et sted man elsker at være"

 

Set på aok.dk

Aftalepart

Cafe Zeze
CVR: ??

Adresse

Ny Østergade 20
1101 København K
  • Cafe Zeze
    Ny Østergade 20
    1101 København K
    Tlf.: 33 14 23 90
Vælg variation
Vælg variation