bbmassage_001.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Få 1 times kropsmassage hjemme hos dig selv eller på kontoret

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få massage direkte til døren, når den entusiastiske behandler Kasper Bisgaard kommer hjem til dig og giver 1 times afspændende klassisk kropsmassage

Massage direkte til døren

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Paw Ager

 

Hvem har ikke drømt om at få en massør hjem til sig, som forkæler ømme muskler og en træt krop? Det kan du få hos BB Massage. Massør Kasper Bisgaards nystartede koncept er nemlig at bringe en afspændende totaloplevelse direkte ud til dit private hjem, så du uden det mindste besvær kan synke ned i nuet og blive masseret godt igennem.

 

Kasper Bisgaard besøger Downtown-redaktionen en travl eftermiddag. Jeg bliver overrasket over, hvor hurtigt han slår briksen op og forvandler et mødelokale til en massageoase. Jeg vælger selv, om jeg vil have massage over hele kroppen, eller om jeg har særlige problemområder, der trænger mere. Under behandlingen begynder jeg at slappe helt af i nakken og skuldrene, der ellers har siddet helt oppe under ørerne. Jeg løsner langsomt op i hele kroppen, for Kasper Bisgaard ved præcis, hvad han laver.


Kasper Bisgaard lægger meget energi i, at det skal være nemt og bekvemt for dig. Derfor tager han også sin egen bløde briks med og har ikke brug for mere end 4 m2.

"Jeg hjælper gerne med at flytte sofabordet, hvis gulvpladsen alligevel skulle knibe. Jeg har valgt at køre ud til folk, fordi det skaber tryghed at få massage i de omgivelser, hvor man har det allerbedst," fortæller Kasper Bisgaard
entusiastisk.

Det er en effektiv og klassisk massage til både sportsskader og skavanker, som opstår i forbindelse med kontorarbejde. Massagen har især stor succes med at afhjælpe musearm, ondt i nakken, dårlig ryg og hovedpine.

 

Alle burde give sig selv en omgang massage. Din krop vil elske dig for det. På Downtown-redaktionen håber vi, at Kasper Bisgaard snart kommer forbi igen!

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.10.2011 til 31.01.2012.

Max. 2 værdibevis pr. person.

 

Max. 300 værdibeviser til salg.

 

Tidsbestilling på tlf. 71200075 eller via mail book@bbmassage.dk

Aflysning skal ske senest 24 timer før.

Transport er inklusiv dagens tilbud indenfor Storkøbenhavn dvs. postnumre fra 0000-3300. Transport derudover skal aftales separat med BB Massage.

 

Hvis der ikke er nogle hjemme som aftalt faktureres der 300 kr. samt ved aflysning på dagen faktureres der 100 kr.


 Information

 

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

BB Massage
CVR: ??

Adresse

Beatevej 24
2500 Valby
Vælg variation
Vælg variation