Cafebings_001.jpg
Cafebings_002.jpg
Cafebings_003.jpg
Cafebings_004.jpg
Cafebings_005.jpg
Cafebings_006.jpg

Nyd 2 x brunchbuffet hos Bings på Vesterbro

99,- / 198,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 2 x brunchbuffet hos den hyggelige Bings på Vesterbro. I får et stort udvalg af hjemmelavede brunchlækkerier og sunde specialiteter

Lokal hygge og hjemmebag hos Bings

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Paw Ager


For enden af Sønder Boulevard ligger hjørnecafeen Bings, hvor studerende, børnefamilier og andet godtfolk samles og nyder en venlig, tilbagelænet stemning og lyden af sød jazz fra anlægget.

 

Bings fungerer både som brødudsalg, hvor de hver dag sælger hjemmebagt franskbrød, rugbrød og croissanter - og som café der serverer morgenmad, brunch, sandwich og diverse lune retter. Bings bruger kun de bedste råvarer til deres mad og så vidt det er muligt laver de alt fra bunden for at opnå en hjemmelavet madoplevelse.


Med dagens tilbud får I nu chancen for at opleve den gode mad og stemning på Bings med en lækker brunchbuffet for 2 personer. Brunchen byder på alt, hvad mad-hjertet kan begære, så det er bare om at komme af sted.

 

Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.10.2011 til 18.12.2011.

Max. 2 værdibevis pr. person

 

Max. 1.100 værdibeviser til salg.

 

Der skal bestilles bord på tlf. 22 30 22 93

 

Værdibeviset kan kun indløses fredag, lørdag og søndag kl. 10-14
Information

 

Åbningstider:

Tir-søn 10-19

Anmeldelser

Aok.dk

"Finally a great café close to my door! Bings is a nice friendly place with changing facilities for babies, children are welcome, free internet, lots of magazines and delicious food for very little money. Nice attention to detail, for example if you order a coffee it's served on a small ceramic tray together with a glass of iced water and a chocolate covered coffee bean...! They also sell fresh homemade bread."

 

(Set på aok.dk)

mitkbh.dk

"Jeg har kun været der en gang, men har hørt meget om det. Det var super afslappet, fin mad og meget børnevenligt - der er desuden legeplads lige over på den anden side af gaden."

 

(Set på Mitkbh)

Aftalepart

Bings
CVR: ??
  • Bings
    Sønder Boulevard 105
    1720 København V
    Tlf. 22 30 22 93
Vælg variation
Vælg variation