tam_001.JPG
tam_002.JPG
tam_004.JPG
tam_005.JPG
tam_006.JPG
tam_007.JPG
tam_008.JPG
tam_003.JPG

Spanske specialiteter på Café Pendant

168,- / 336,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 2 portioner varm, spansk suppe og 2 store tapas-tallerkner med spanske specialiteter på den hyggelige Café Pendant i Københavns Latinerkvarter

Spanske specialiteter i Københavns Latinerkvarter

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Downtown besøger Café Pendant en lun fredag eftermiddag. Selvom kalenderen næsten viser oktober, sidder folk uden for og drikker vin og kaffe i eftermiddagssolen. "Velkommen," siger stedets ejer Nick venligt, så snart vi træder ind ad døren.

 

Du bliver med det samme overrasket over, hvor stort stedet egentlig er. Caféens underetage strækker sig dybt ind under de gamle Københavner-bygninger. Lokalerne er rummelige og indrettet i hyggelig lounge-stil. Der hænger billeder af berømte jazzmusikere på væggene, belysningen er dæmpet og stammer primært fra de mange stearinlys, som står på de små borde.

 

"Når du besøger vores café, køber du ikke bare en tallerken mad, du køber en oplevelse," siger Elmira, der er medejer af restauranten. Hun henviser til, at de ofte arrangerer stand-up og live-musik, som kan opleves ganske gratis.

"Du kan være dig selv og slappe af med dine venner i hyggelige omgivelser og nyde underholdningen," siger hun med et smil.

 

Elmiras opfordring er hermed givet videre. Tag en ven, veninde eller kæreste under armen og tilbring en hyggelig aften med lækker spansk mad på Café Pendant.

 

Du kan følge med i caféens aften-arrangementer på deres facebookside

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.10.2011 til 06.01.2012.

Bordbestilling påkrævet på tlf. 32 18 23 19

 

Køkkenet åbner kl. 12 og lukker kl. 21

 

Max 2 pr. person.

 Information

 

Åbningstider:

Man-ons: 10-22

Tors-lør: 10-24

Anmeldelser

Politiken

"Ud over disse tapas serverer Cafe Pendant et udvalg af sandwich og salater. Vi prøvede en med roastbeef, svejtserost, sennep, purløg og salat, som var ganske delikat. Ikke mindst var brødet lækkert."

 

(Henrik Palle i Politiken)

Aftalepart

Pendant
CVR: ??

Adresse

Teglgårdsstræde 13
København K
  • Pendant
    Teglgårdstræde 13
    1452 København K
    Tlf. 32 18 23 19
Vælg variation
Vælg variation