sk_C3_B8nne_001.JPG
sk_C3_B8nne_002.JPG
sk_C3_B8nne_003.JPG
sk_C3_B8nne_004.JPG
sk_C3_B8nne_005.JPG
sk_C3_B8nne_006.JPG
sk_C3_B8nne_007.JPG
sk_C3_B8nne_008.JPG
sk_C3_B8nne_009.JPG
sk_C3_B8nne_010.JPG

2 pastaretter, 2 forretter og 2 øko-sodavand på Frb.

114,- / 228,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en bid af Italien med 2 pastaretter, 2 forretter og 2 øko-sodavand på Frederiksberg – vælg mellem smagfuld pasta carbonara eller pasta bolognese

Skønne retter i skønne omgivelser

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Skønne Måltider ligger lige i smørhullet på Godthåbsvej. På den anden side af gaden ligger hyggelige Aksel Møllers Have i det populære svømmehalsområde, og vi befinder os selvfølgelig på Frederiksberg. Sarmoli, der er indehaver, har inviteret Downtown forbi til en pastaret på Godthåbsvej, og det takker jeg selvfølgelig ikke nej til. Man må ofre sig for jer kære medlemmer.

 

Sarmoli disker straks op med en flot forret, da jeg er kommet ind og har sat mig til rette. Det er en lækker sprød hvidkålssalat med hjemmerørt tzatziki. Ikke en ret man ofte får serveret, men jeg labber det tilfreds i mig, mens Sarmoli går i gang med en pastaret.

 

Cremet og velsmagende pastaret
Da pastaretten kommer på bordet, ser den egentlig ikke ud af noget særligt. Jeg har på Sarmolis opfordring bestilt deres pasta carbonara, som har et fedtindhold på kun 20 %, hvilket er lavt i forhold til carbonara tilberedt på traditionel vis. Men retten har den intense smag fra en carbonara uden at være vammel, og jeg synes han har ramt rigtig godt. Pastaskruerne er lavet på fuldkornsdej og portionen er rigeligt stor til at mætte en sulten sømand.

 

Dyrker det nære
"Man kan sige, at vi dyrker det nære. Vi foretrækker lokale råvarer, og det hele drives som et familieforetagende," siger Sarmoli, der vinker til gud og hver mand gennem ruden ud til Godthåbsvej. Sarmolis far har nemlig haft en forretning på samme adresse, og de mange mennesker i nærområdet kender Sarmoli fra dengang han løb rundt og hjalp i farmands forretning.

 

Mens jeg spiser og Sarmoli er i gang i køkkenet, lægger jeg mærke til de mange økologiske produkter i forretningen. Her er alt fra te og kaffe til vildblomsthonning. Alt sammen er økologisk, hvilket også gælder de mange forskellige slags Naturens Spisekammer-drikke, som er inkluderet i tilbuddet.

 

Vi siger tak til Sarmoli og resten af holdet på Godthåbsvej, der glæder sig til at møde nye ansigter i deres lille hyggelige pasta-biks.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.10.2011 til 01.12.2011.

Tidsbestilling min. 1 time før afhentning på tlf. 38860010.

 

Max. 1 værdibevis pr. person

 

Max. 600 værdibeviser til salg


Maden er tænkt som take away, men er der plads i den lille forretning, er I velkomne til at spise på stedet.

 Information

 

Åbningstider:

Man-lør 11-20

Søn 12.30-21

Aftalepart

Skønne Måltider
CVR: ??

Adresse

Ringstedgade 6A
Kbh Ø
  • Skønne Måltider
    Godthåbsvej 16
    2000 Frederiksberg
    Tlf.: 38 86 00 10
Vælg variation
Vælg variation