herrernesmagasin_001.JPG
herrernesmagasin_002.JPG
herrernesmagasin_003.JPG
herrernesmagasin_004.JPG
herrernesmagasin_005.JPG
herrernesmagasin_006.JPG
herrernesmagasin_007.JPG
herrernesmagasin_008.JPG
herrernesmagasin_009.JPG
herrernesmagasin_010.JPG

Få et gavekort til jakkesæts-specialisten Herrernes Magasin By David K

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et gavekort på 500,- til jakkesæts-butikken Herrernes Magasin By David K i Indre By. De sælger kendte mærker som Van Gils, John Henric og Cerutti

Old school - so cool!

 

Journalist: Søren Folke Larsen og Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Alexander Bancke-Petersen

 

Som navnet antyder har Herrernes Magasin hentet inspiration fra den kvindelige pendant Damernes Magasin i den elskede tv-klassiker Matador. Og ifølge ejeren, David Krarup, kan førstemanden i butikken også have visse ligheder med fiktionens Hr. Schwann.

Herrernes Magasin ligger i den gamle C. A. Reitzel Boghandel, der blev grundlagt for snart 200 år siden. De gamle lokaler danner den perfekte ramme om den elegante butik. Selvom butikken kan virke meget high society, er det ifølge indehaveren ikke tilfældet.

"Her er højt til loftet. Vi har forsøgt at lave et rigtigt herreværelse med bløde lædermøbler, fadøl i baglokalet og whisky på flygelet. Vi vil gerne kunne sælge tøj til alle lige fra ministeren til tømmersvenden. Det er høj stil til rimelige priser," siger David Krarup, som har solgt tøj gennem de sidste 13 år.

Butikken fører kendte mærker som Van Gils, Hugo Boss, Philipsons, Lundströms, Cavaliere, Cerutti og John Henric og har alt til den kræsne gentleman lige fra hverdagstøj til galla-pingvinen. Og den gode stil er ikke fremmed for indehaveren.

"Jeg har altid haft denne stil. Jeg siger: old school - so cool. For jeg synes, det er cool at gå klædt gammeldags," siger David Krarup.

Der er altså helt styr på stilen hos Herrernes Magasin, og du kan også få hjælp til at binde den perfekte butterfly, hvis du bruger dit værdibevis på den hippe accessory.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.10.2011 til 30.12.2011.

Max. 200 værdibeviser til salg.


Max. 1 værdibevis pr. person.

 

Gavekortet gælder ikke til i forvejen nedsatte varer, Lloyd sko og Hugo Boss jakkesæt.Information

 

Åbningstider:

Man-fre: 14-18

Lør: 10-15

Aftalepart

Herrernes Magasin
CVR: ??
  • Herrernes Magasin
    Nørregade 20
    1165 København K
    Tlf. 33 11 06 23
Vælg variation
Vælg variation