lajla_001.JPG
lajla_002.JPG
lajla_003.JPG
lajla_004.JPG
lajla_005.JPG
lajla_006.JPG
lajla_007.JPG

Nu har du chancen for at prøve 1 times clairvoyant session

299,- / 750,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Nu har du chancen for at prøve 1 times clairvoyant session, som kan give dig energi til at tage det næste skridt - hvem ved, hvor det vil føre dig hen?

Flirter du også med den spirituelle verden?

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen
Fotograf: Kim Bjærre

Jeg har glædet mig til at møde Lajla Glumby i hendes hyggelige lejlighed i Lyngby. Menjeg er også skeptisk, fordi den spirituelle verden har været udsat for meget svindel. Jeg er både nysgerrig efter at finde ud af, hvad Lajla Glumby kan sige om mig og spændt på at opklare, om jeg tror på clairvoyance.

 

Vi sidder over for hinanden i Lajla Glumbys lyse stue, hvor der er en svag duft af æteriske olier. Hun lukker øjnene, koncentrerer sig dybt og begynder at fortælle mig om mig selv. Strømmen af ord afbrydes kun af korte koncentrationsmomenter, hvor hun igen lukker øjnene og lytter efter.

 

Hun stiller mig stort set ingen spørgsmål og det er jeg lidt overrasket over, fordi jeg i Operation X har set Morten Spiegelhauer afsløre clairvoyante i at benytte manipulerende spørgeteknikker, som får aftageren til ubevidst selv at afsløre sine hemmeligheder.

 

Lajla Glumby fortæller mig ting om mig selv, som hun umuligt kan vide. Jeg overvejer et øjeblik om hun har googlet mig, men som så mange andre har jeg lavet en Google-søgning på mig selv og ved, at det hun fortæller mig ikke er oplysninger, man kan få fra internettet.

 

Hun fortæller mig blandt andet om min trang til at udtrykke mig skriftligt, kropsligt, vokalt, musikalsk og om mine drømme og håb. Jeg er overrasket og overbevist om hendes evner. Noget af det hun siger, er mere konkret end andet, og det er op til mig selv at fortolke det.

 

Den clairvoyante er budbringer for den åndelige verden. Det er vigtigt, at du under en session bibeholder din sunde fornuft og ikke betragter den clairvoyante som et orakel, der har svar på alt. Det er op til dig selv at tage stilling til de budskaber, du får, og hvilke konsekvenser det skal have. Ansvaret er dit, og det er mulighederne også.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.10.2011 til 06.04.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling mellem 9-16 på tlf. 27 28 82 96 eller på mail lg@lifejourney.dkInformation

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Life Journey Institute
CVR: 18476185

Adresse

ulrikensborg plads 10e 32 Lyngby
2800 Kongens Lyngby
  • Life Journey Institute
    Emil Pipers Vej 32 st. tv.                
    2800 Kgs. Lyngby
Vælg variation
Vælg variation