Wellness_201.jpg
Wellness_202.jpg
Wellness_204.jpg
Wellness_205.jpg
body_002.JPG
body_004.JPG

Ansigtsbehandling hos den professionelle klinik Body Lounge

297,- / 595,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gå de kolde årstider i møde med strålende glat hud - forkæl dig selv med en lækker diamantslibning hos professionelle Body Lounge på Østerbro

Diamonds are a Girl's Best Friend

Journalist: Rose Maria Værnet
Fotograf: Kim Bjærre og Camilla Rønde

 

Lad din hud stråle om kap med diamanter med 1 times professionel ansigtsbehandling hos klinikken Body Lounge centralt på Østerbro. Her i de hyggelige lokaler indrettet i behagelig loungestil kan du roligt lukke øjnene, glide tilbage i sædet og lade det kyndige personale tage sig af dig. De bringer dig i centrum for en tryg og personlig wellnessoplevelse, og efter diamantslibningen vil du gå fra klinikken med smuk, ungdommelig hud.

 

Kvinden bag diamantslibningen hos Body Lounge hedder Aurelina Frias Montano og har mange års erfaring fra diverse hudplejeklinikker. Og så er Aurelina uddannet fra Cidesco Kosmetologskole, hvis målsætning er at dygtiggøre de bedste kosmetologer i Danmark.

 

Behandlingen hos Body Lounge varer 1 time og indeholder afrensning, enzympeeling, diamantslibning af hele ansigt, plejende ansigtsmaske og afsluttende creme. Diamantslibning er kendt som den mest effektive behandlingsform til at give nyt liv til glansløs hud. Ved peelingen er det muligt at justere slibningshovedet, så det matcher præcis din hudtype. Det resulterer i en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, mens huden stimuleres og hjælpes til selv at genopbygge elasticiteten. Med diamantslibning opnår din hud et sundere og friskere look, dine porer mindskes, og eventuelle pigmentforandringer og ar reduceres.

 

Dine smilehuller kan du godt beholde, for når du forlader Body Lounge efter en times lækker ansigtsbehandling, er det med en fornyet glød over dit ansigt.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.10.2011 til 28.02.2012.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Booking via hjemmesiden www.bodylounge.dk eller på tlf.: 53 37 77 01Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-16

Andre tider kan aftales med klinikken

Aftalepart

Body Lounge - IKKE I BRUG. Bruger "Bodylounge"
CVR: 32122884

Adresse

Blegdamsvej 84
2100 København Ø
  • Body Lounge - IKKE I BRUG. Bruger "Bodylounge"
    Blegdamsvej 84
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation