Gavekort til designshoppen HipVilla.com

200,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et gavekort til designshoppen HipVilla.com, der sælger kendte mærker som Hay, Muuto, Seletti og Waring. Der er gratis fragt på dine lækre designkøb!

Virtuel møbelshopping på HipVilla.com

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Paw Ager


"Kopperne er designet af en af vores leverandører, de er fede ikke?," spørger medstifter Frederik Reventlow-Grinling entusiastisk, da Downtown får serveret en kop kulsort kaffe på HipVillas kontor på Nørrebro. Kopperne er en nyfortolket porcelænsudgave (søg efter kaffekopper i "throw away design" på HipVilla.com) af de ikoniske hvide engangs-plastikkopper med riller i midten og er et perfekt eksempel på de varer, der bliver solgt i web-shoppen.

"Design behøver ikke være stift og højpandet, det kan sagtens være friskt og hipt", mener Frederik, der prioriterer stilskabende mærker som Hay, Muuto og Seletti til HipVilla. Han mener også, at designet af hjemmesiden skal være mindst ligeså cool og indbydende som de møbler, der sælges. Derfor har HipVilla.com gjort ekstra meget ud af deres web-shop og lægger meget energi i at give kunderne en god og personlig oplevelse i den virtuelle møbelforretning.

"Selvom du køber møbler i en web-shop, må du gerne føle, at du handler i en rigtig butik," forklarer han om konceptet bag HipVilla. Der bliver i øjeblikket lagt sidste hånd på en 24-timers chatservice, der giver dig mulighed for at få din helt egen personlige shopper, der kan guide dig rundt på hjemmesiden. "Det kommer til at fungere lidt ligesom den der levende papirclips, der engang var i Word - bare meget mindre irriterende," forklarer Frederik med et smil. Han regner med, at den døgnåbne chat-service er klar i løbet af næste måned.

Downtown kan varmt anbefale, at du sætter dig til rette foran skærmen og går på opdagelse i det imponerende udvalg af tjekkede designervarer hos HipVilla.com.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.10.2011 til 30.11.2011.

Max 1 værdibevis pr. person

Gælder ikke på tilbudsvarer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Beløbet kan ikke deles op.

Skriv dit referencenummer (minus bogstaverne) i rabatkodefeltet ved indkøbskurven, og skriv så bogstaverne i feltet "Skriv en meddelelse" under punktet Leveringsmåder.Information

??

Aftalepart

HipVilla
CVR: ??

Adresse

Nannasgade 28
2200 København N
  • HipVilla
    Nannasgade 28
    2200 København N
    70 27 80 30
Vælg variation
Vælg variation