Fysicon_201.jpg
Fysicon_202.jpg
Fysicon_203.jpg

50% på wellness- eller barsels-sæt fra Fysicon - Forkæl dig selv med wellness i din hverdag

120,- / 240,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på wellness- eller barsels-sæt fra Fysicon - Forkæl dig selv med wellness i din hverdag

Wellness i din hverdag

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Rikke Luna

Med Dagens 2'er får du en afspændings cd med komplet gennemgang af hele kroppen på en let og forståelig måde. Afspændingen kan laves af alle, der har brug for en pause i hverdagen og hjælper til at spænde af. Jævnlige afspændinger giver øget velvære, nedsætter anspændthed og stress, hjælper til at samle tankerne og giver god kontakt til kroppen.

Afspændingen kan foregå liggende eller siddende og hvis valget falder på Wellness-sættet ville det være ideelt at lave afspændingen sammen med et lækkert fodbad med økologisk havsalt med pebermynte, rosmarin og citrongræs, der er rigt på magnesium, mineraler og mikronæringstoffer. Her anvendes en blødgørende fodbalsam af økologisk bivoks og økologisk jomfruolie med olie af niaouli og pebermynte. Med wellness sættet medfølger økologisk havsalt og 60 gram fodbalsam samt en orange massagebold.

Til barsels-sættet medfølger 50 ml. ren mandelolie tilsat naturligt e-vitamin, der både kan anvendes til massage og i badet, en blød og behagelig skumbold, der giver mulighed for effektiv og funktionel træning. Bolden kan bl.a. anvendes til at træne kroppens balance og stabilitet. Pjece til instruktion af spædbarnsmassage, pjecen "Lege på maven, sove på ryggen" som indeholder gode råd til stimulering af spædbarn samt et øvelsesprogram, der kommer omkring de muskelgrupper der har været belastet under graviditet og fødsel medfølger.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.10.2010 til 30.11.2010.

Gå ind på Fysicons hjemmeside for at vælge og bestille din pakke. Dér skal du indtaste dit downtown.dk referencenummer.

Tillæg for forsendelse 60 kr.Information

Hjemmeside:

www.fysicon.dk

Aftalepart

Fysicon
CVR: ??
  • Fysicon
    fysicon.dk
    Gormsgade 5
    8260 Viby J
Vælg variation
Vælg variation