yoga_001.jpg
yoga_002.jpg
yoga_003.jpg

??

275,- / 555,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 1 måneds medlemskab hos professionelle Namaste Yoga Studio på Nørrebro – frit valg mellem alle åbne hold

Bliv smidig hos Namaste Yoga Studio

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Namaste Yoga Studio er et nyåbnet yogastudie på Nørrebro lige på grænsen til Østerbro. Her tilbydes et bredt udvalg af undervisning i forskellige former for yoga. Prøv for eksempel Hatha yoga, Yin yoga eller dynamisk yoga. Derudover vil Namaste Yoga Studio løbende tilbyde workshops og foredrag.

Indehaver Sjelle Petersen har åbnet Namaste Yoga med en vision om at skabe et rum, hvor der er plads til at fordybe sig i flere forskellige former for yoga. Det er målet at Namaste Yoga Studio skal være et hyggeligt sted, hvor medlemmer kan deltage i spændende workshops og foredrag om alt fra yoga til madlavning. Namaste Yoga Studio tilbyder kvalitets yoga til en fornuftig pris så alle kan være med.

Du kan for eksempel prøve Hatha Yoga, der er en mere end 5000 år gammel krops- og sindsvidenskab, der har til formål at skabe en sund og afbalanceret livsstil, der kan inkorporeres i dagligdagen. I Hatha Yoga arbejdes der både med det fysiske, det psykiske, det mentale, det emotionelle og det spirituelle og formålet er at afbalancere og forene.

Yin Yoga er en blid form for yoga, der kan bruges som genoptræningsyoga. Denne yoga fokuserer på led, knogler og bindevæv. I Yin Yoga holdes stillinger i længere tid, og det er derfor vigtigt at du føler dig godt til rette i alle stillinger.

Namaste Yoga Studio har hold både morgen og aften, og det er derfor muligt at lægge dit yogaskema, som du har lyst. Du er ligeledes sikret professionel undervisning, da alle yoga instruktører har en uddannelse indenfor yoga.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.10.2010 til 24.01.2011.

Gælder kun åbne hold.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Holdene ligger på forskellige tidspunkter fra 7 morgen til ca. 21 aften.

www.namasteyoga.dk

Aftalepart

Namaste Yoga Studio
CVR: 32929052

Adresse

Hermodsgade 24 C gården
1208 København N
  • Namaste Yoga Studio
    Namaste Yoga Studio
    Hermodsgade 24 C
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation