indoorski_001.jpg
indoorski_002.jpg
indoorski_003.jpg
indoorski_004.jpg
indoorski_005.jpg

Bliv klar til skiferien m. en skilektion for 2 pers. hos IndoorSki DK

240,- / 480,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv klar til årets skiferie med en professionel skilektion for 2 personer hos IndoorSki DK – de tilbyder undervisning på alle niveauer

På med skiene!

Journalist: Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Paw Ager

 

IndoorSki DK i Rødovre giver jer nu en alle tiders chance for at blive bedre til at stå på ski med en 30 minutters effektiv skilektion i alpint skiløb, hvilket svarer til flere timers skiløb i sneen

IndoorSki DK har eksisteret i 6 år og er Danmarks første indendørs skicenter. Her finder du nogle af Danmarks bedste skiinstruktører særligt udvalgt i samarbejde med Den Danske Skiskole og Danmarks Skiforbund for at give kunne give jer den bedste oplevelse på ski.

Sådan foregår det:

Inden I begynder lektionen vil én af de dygtige instruktører hjælpe jer med at finde det rigtige udstyr og introducere jer til træningen. IndoorSki DK lægger meget vægt på kun at tilbyde det bedste og nyeste udstyr, så I kan føle jer helt trygge.

Selve undervisningen foregår i små grupper af maks tre personer. Instruktørerne sammensætter grupperne efter niveau, således at alle opnår optimalt udbytte af undervisningen.

Efter endt lektion, kan I afslutte dagen på ægte skimanér og besøge IndoorSKi DK's helt egen afterskibar. I hyggelige østrigsk-inspirerede omgivelser kan I nyde en øl, sodavand eller en kop kaffe og få en snak med andre skiinteresserede, planlægge jeres kommende skitur eller bare slappe af.


God tur!

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.10.2011 til 30.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person

Der skal bookes tid på tlf. 70 25 25 10  Information

Åbningstider:
Hver dag: efter aftale

Aftalepart

IndoorSki DK
CVR: 29179743

Adresse

Egegårdsvej 76
2610 Rødovre
  • IndoorSki DK
    Egegårdsvej 76
    2610 Rødovre
Vælg variation
Vælg variation