masage_001.JPG
masage_002.JPG
masage_003.JPG
masage_004.JPG
masage_005.JPG
masage_006.JPG
masage_007.JPG
masage_008.JPG

Opnå ultimativt velvære m. 45 minutters aromaterapi og massage

150,- / 300,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 45 minutters aromaterapi og rygmassage hos biopat- og aromaterapeut, Anne Loua Esbjørn, som har klinik kun 2 minutters gang fra Nørreport Station

Ultimativt velvære for krop og sind

Journalist: Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Kim Bjærre

 

Allerede da jeg træder ind på klinikken i Vendersgade føler jeg mig i trygge hænder. Venteværelset emmer af en nærmest hjemlig hygge, og jeg føler mig godt tilpas blandt de tændte stearinlys og lækre aromadufte. Kort efter jeg har taget plads i den bløde sofa, kommer biopat og aromaterapeut, Anne Loua Esbjørn, mig smilende i møde.

Efter en lille samtale om mit ve og vel, skræddersyr Anne formlen på den olie der passer til mig "Du skal have en opfriskende olie," siger hun.

Før hver behandling blander Anne æteriske olier ud fra den enkelte persons behov, for som hun siger "dufte kan påvirke krop og sind på mange måder - det er som når man går forbi en bager og bliver sulten". De æteriske olier kan derfor bruges til mange ting, heriblandt til at afslappe for nydelsens skyld men også i terapeutisk øjemed til behandling af forskellige fysiske og psykiske symptomer, såsom depression, dårligt blodomløb, følelsesmæssig uligevægt, stress, angst, sorg og vrede.

Jeg lægger mig til rette på briksen. Der er dejlig afstressende musik på anlægget og jeg er mere end klar til at blive forkælet.

Massagen er blid men effektiv, og fokuserer udelukkende på min nakke og ryg. Der går ikke lang tid, før jeg befinder mig i en fuldstændig afslappet tilstand. Jeg ved ikke, om det er duften af sommer og citrusfrugter fra olierne, om det er de beroligende toner fra anlægget eller den behagelige massage - men da jeg rejser mig fra briksen 30 minutter senere er jeg tanket op med ny energi, og jeg føler mig klar til endnu et par timer på kontoret.

Betingelser

 • Kan indløses fra 04.10.2011 til 03.04.2012.

Max. 400 værdibeviser til salg

Max. 1 værdibevis pr. person

Behandlingen varer 45 min inkl. samtale og udvælgelse af olier.

Værdibeviset kan kun indløses tirsdag i klinikken i Vendersgade. Alle andre dage kan værdibeviset indløses i Anne Loua Esbjørns private klinik i Hørsholm.

Der skal bestilles tid til behandling enten på mail: anne@abundantearth.dk eller på tlf. 22 95 75 73

Afbud skal meddeles senest 24 timer før behandlingen, eller vil tiden blive faktureret.Information

Åbningstider:
Alle dage: efter aftale

Aftalepart

Center for Indre respons
CVR: ??

Adresse

Vendersgade 4, 1
KBH
 • Center for Indre respons
  Vendersgade 4, 1.
  1363 København K
  Tlf. 22 95 75 73
 • Center for Indre respons
  Mikkelborg Allé 31
  2970 Hørsholm
  Tlf. 22 95 75 73
Vælg variation
Vælg variation