te_kaffe_001.JPG
te_kaffe_002.JPG
te_kaffe_003.JPG
te_kaffe_004.JPG
te_kaffe_005.JPG
te_kaffe_006.JPG
te_kaffe_007.JPG
te_kaffe_008.JPG
te_kaffe_009.JPG
te_kaffe_010.JPG
te_kaffe_011.JPG
te_kaffe_012.JPG

Lækker økologisk morgenmad i hyggelige omgivelser

80,- / 160,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Hos nyåbnede Te & Kaffe på Amager er der dømt hyggehule og økologiske råvarer. I får 2 hjemmebagte øko-boller og 2 velsmagende kaffe eller te

Ro og sjæl helt ned i kaffekoppen

Skribent: Linda Østergaard

 

Te & Kaffe er navnet på Amagers nyåbnede café, hvor økologiske råvarer, god smag og hjemmelavede lækkerier er i centrum. Stedet er hyggeligt indrettet med farverige stole, afstressende musik og masser af stearinlys.

Anne Grete og Torben Møller er ægteparret bag Te & Kaffe. For flere år siden fik de idéen til at åbne en café sammen og købte fornyelig den tidligere tehandel på Amagerbrogade. Te & Kaffe åbnede i sidste uge og er forvandlet til en afslappet hyggeoase.

"Efter at vores børn er flyttet hjemmefra, kom der en oplagt mulighed. For 24 år siden havde vi en kro på landet, og nu havde vi igen chancen for at lave noget sammen, som vi hele tiden har drømt om," siger Anne Grete.

Som caféens navn antyder er det naturlige omdrejningspunkt gode te- og kaffetraditioner, og derfor er Estate Coffee og økologiske Simply Tea nøje udvalgt som leverandører. Anne Grete er fast barista bag disken, og her er omhyggelig og entusiasme kodeordene.

"Jeg gør mig umage med hver eneste kaffe, jeg laver. På den måde kommer der ro og sjæl helt ned i kaffekoppen"

I køkkenet står kokken Torben og bager. Gennem tre år har han eksperimenteret med mel og gær for at få den helt rigtige konsistens og smag i bollerne. Det er i høj grad lykkes, og resultatet er langtidshævede, saftige øko-boller - én rustik med kerner og én blød bolle begge bagt på hvedemel og grahamsmel.

Te & Kaffes afslappede atmosfære er et besøg værd i sig selv - og så gør det jo ikke noget, at stedets økologiske og miljøvenlige facon er gennemført. Engangsservice, papirvarer og sæber er genbrug eller svanemærket, ligesom håndklæder og viskestykker er af økologisk bomuld. Så I kan med god samvittighed besøge Te & Kaffe.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.10.2011 til 21.12.2011.

Max 1. værdibevis pr. person.


Max 600 solgte værdibeviser i alt.

Tilbuddet gælder fra kl. 8-12Information

Åbningstider:
Man-lør: 8-17
Første og sidste søndag i måneden: 8-17

Aftalepart

Te & Kaffe
CVR: ??

Adresse

Amagerbrogade 78
København S
  • Te & Kaffe
    Amagerbrogade 78
    2300 København S
    Tlf.: 29 67 37 90
Vælg variation
Vælg variation