Værdibevis på 500,- for 250,- til Karrierebars restaurant – Nyd en kvalitetsmiddag i Karrierebars ambitiøse og afslappede restaurant

Kødbyens nyklassiker fylder snart 3 år

Skribent: Johannes Nidam & Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre


Karrierebar ligger i en fredet slagterhal i Kødbyen og er indrettet med 32 forskellige kunstværker af en lang række anerkendte, internationale kunstnere. Både som restaurant og som pakket festcentrum er Karrierebar en æstetisk nydelse. Eksempelvis er lamperne lavet af Olafur Eliasson og neonskiltet i vinduet af Elmgreen & Dragset. Kunstværkerne interagerer diskret og elegant med barens rustikke lokaler.


Sine, der bestyrer baren, fortæller, at der ikke må røres for meget ved det gamle interiør, men at der alligevel er blevet installeret en hel del kunstværker i lokalerne: "Mere end 30 forskellige internationale kunstnere har bidraget med værker til Karrierebar. Alt fra baren til toiletterne, er værker af forskellige kunstnere." Bardisken, designet af Jeppe Hein, flytter sig ca. 40 cm frem og tilbage, så det gælder om at holde øje med din drink, når du står og sipper cocktails.

Der er altid nye detaljer at finde i Karrierebar. Bag bardisken finder du for eksempel en lille væskebeholder med fire haner. Den minder om en russisk samovar lavet i glas. Sine fortæller, at det er en absinth-fontaine. Og Karrierebar har to gange gennemført et kunstværk af den tysk/britiske kunstner Tino Sehgal. Alle tjenere gik baglæns imens de serverede. "Vi har gjort det to gange, og alle reagerer ret stærkt på det hver gang. Det er sjovt, selvom det er udfordrende", fortæller Sine.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.10.2010 til 23.01.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Cocktailbaren:
Tor: 16- 24
Fre-lør: 16-04
Restauranten:
Tor-lør: 18-22

www.karrierebar.com

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Karrieres nye 11 menus madoplevelse er virkelig verdensklasse. Hamrende gode kokke og god stemning og rimelige priser i forhold hvad man får andre steder. Deres forskellighed fra andre steder giver sig udtryk i indretning og påfund . Skide godt sted"

Set på mitkbh.dk

AOK

"Det er et meget spændende og specielt sted - og det er et meget detaljeret sted, og bylivet på karriere er også fantastisk! Der er altid god musik, god stemning og virkelig gode cocktails!"
Set på aok.dk

Aftalepart

Karriere Bar
CVR: ??
  • Karriere Bar
    Karriere contemporary art & social life
    Flæsketorvet 57-67
    1711 København V
Vælg variation
Vælg variation