crosfit_001.JPG
crosfit_002.JPG
crosfit_003.JPG
crosfit_004.JPG
crosfit_005.JPG
crosfit_006.JPG
crosfit_007.JPG
crosfit_008.JPG
crosfit_009.JPG
crosfit_010.JPG

Træn CrossFit resten af året i det nyåbnede center i NV

149,- / 1.197,-
  • 88% rabat
  • Slutter om

Få hele kroppen i topform på rekordtid med fuldt medlemskab resten af året hos CrossFit Copenhagen NV – den bedste gave til dig selv og din krop

Derfor er crossfit så populært!

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Det er med god grund, at CrossFit er den hurtigst voksende sportsgren i verden. Du bliver både stærkere og hurtigere gennem én kombineret træningsform, der med garanti udfordrer alle. Holdene, der styres af dygtige instruktører, får dig til at yde dit maksimale, og du kommer ganske enkelt i topform på rekordtid. Hos CrossFit Copenhagen kan du med dagens tilbud træne tre gange om ugen i det nye center i Nordvest - resten af året!

 

Motivation gennem variation

Variationen i træningen ligger blandt andet i at kombinere langsomme med hurtige øvelser, lette og tunge belastninger samt mange og få gentagelser. Sammen med de andre deltagere og de entusiastiske instruktører er de varierende træningsformer og redskaber med til at motivere dig. Du træner aldrig alene, og instruktørerne er dygtige til at få alle med og 'pace' individuelt.

 

De alternative redskaber der anvendes er for eksempel ringe, bolde, reb, vægtstænger, bildæk, frie vægte, kettlebells og meget mere. Det er med til at variere træningen og opnå de effektive resultater for hele kroppen. Når du starter, bliver du instrueret i de forskellige øvelser og teknikker, så du undgår skader. CrossFit er bygget op over funktionelle bevægelser såsom at stå, sidde, klatre og kaste, hvilket mindsker risikoen for overbelastningsskader.


Fælles, individuel træning for alle
Andreas, ejer af CrossFit Copenhagen, understreger, at alle kan være med:

"Du skal ikke være nervøs for, om du kan klare træningen. Hver øvelse bliver tilrettelagt, så de passer præcis til dit niveau. Du bestemmer selv, hvor meget intensitet, hvor meget vægt og hvor hårdt du vil gøre det for dig selv."

 

Så spring bare ud i det! Kom i gang og oplev dig selv og din krop på en helt ny og udfordrende måde.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.10.2011 til 01.12.2011.

Tilbuddet starter d. 2. oktober og udløber 31. december 2011. Tager man først værdibeviset i brug eksempelvis en måned efter tilbuddets start, vil man altså kun kunne træne i 2 måneder. Så det er bare med at komme i gang!

 

Tilbuddet er et løbende pbs-medlemskab og inkluderer holdtræning 3 gange om ugen á 55 minutter- hvilket er rigeligt for de fleste - samt ubegrænset benyttelse af Open Gym (frie træningsarealer).

 

Tilbuddet gælder kun til centeret i København NV.

 

Tilbuddet gælder ikke for tidligere eller nuværende medlemmer hos CrossFit Cph og kan ikke kombineres med tidligere Downtown-tilbud.

 

Downtown-prisen er beregnet således: 3 måneders træning á 399 kr. = 1.197 kr.

 

Ved indmeldelsen, som foregår online, vil der være et startgebyr på kr. 299,-

 
Information

 

Åbningstider:

(Hold:)
Man-tors: 14-22
Fre: 14-19
Lør-søn: 10-13

Aftalepart

CrossFit Copenhagen
CVR: 31254418

Adresse

Rugårdsvej 40
5000 Odense
  • CrossFit Copenhagen
    Rentemestervej 56B
    2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation