pole_001.JPG
pole_002.JPG
pole_003.JPG
pole_004.JPG
pole_005.JPG

2 for 1 på en pole dancing-prøvetime

100,- / 200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

1 times pole dancing for 2 personer hos Pole Freestyle, som netop har fået nye, lækre lokaler på Nørrebro. Dontownredaktionen har testet - og vi elsker det!

Antifræk på den sjove måde

Journalist: Julie Vibe Michelsen


Hvem har ikke drømt om at sno sig rundt om en pole-stang efter at have set Demi Moore i Striptease? Det havde vi ihvertfald herinde på redaktionen. Og da lejligheden bød sig, slog vi til og cyklede til Nørrebro for at give os i kast med pole-stangen. Vi mindede vist mest om 8 x bredmåsede Bridget Jones' på en brandmandsstang. Ikke sexet (endnu). Men sjovt. Rigtig sjovt.

 

Alle burde prøve pole dancing. I kaster jer hovedkuls ud i 'Frøen', 'Flaget', 'Brandmanden' og 'Helikopteren,' og lærer at beherske bevægelser, I ikke troede, I havde i jer. I lærer jeres krop at kende på en helt ny måde.

Pole dancing er både en form for scenekunst og en træningsform, der kombinerer dans og gymnastik.De atletiske bevægelser er ikke kun smukke og lækre at se på - de giver dig også en full-body workout, hvor du træner alle muskler på en sund og naturlig måde.

 

Charmerende og søde Camilla Marienhof er instruktør og indehaver af Pole Freestyle.

Hun er uddannet danser og skuespiller fra Statens Teaterskole i Holland og senere uddannet pole-fitnessinstruktør af verdensmesteren i pole dance 2005: Denise Mulder.

 

"Det skal først og fremmest være sjovt, for det er leg, alt imens du lærer og træner. Du leger med tyngdekraften. Det er jo dét, der er så fantastisk", siger Camilla Marienhof.

 

Som bonus-info kan vi fortælle, at der er åbningsreception lørdag d. 1.oktober kl.14-17, hvor Pole Freestyle inviterer til åbent hus i deres nye lokaler.


Betingelser

  • Kan indløses fra 01.10.2011 til 31.01.2012.

Gælder onsdage og fredage 18.15-19.15.

Tidsbestilling påkrævet på www.polefreestyle.dk

Downtown-referencenummer skal oplyses ved booking.

Afbud skal ske senest 24 timer før.

 
Information

 

Åbningstider:

Man-fre: 10-18

Aftalepart

Pole Freestyle
CVR: 31987644

Adresse

Struenseegade 13A, 2.Sal
2200 KBH N
  • Pole Freestyle
    Struenseegade 13A, 2 sal
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation