kost_001.JPG
kost_002.JPG
kost_003.JPG
kost_004.JPG
kost_005.JPG
kost_006.JPG
kost_007.JPG
kost_015.png

Få en personlig kostvejledning hos KAN KOST i Indre By

399,- / 950,-
Udsolgt
  • 58% rabat
  • Slutter om

Få en sundere krop med 1½ times professionel kostvejledning. KAN KOST tilbyder dig 2 konsultationer og guider dig gennem en forvandling, der er til at føle på

"Mere end bare en kostplan"

Journalist:Marie-Louise Svanberg

Fotograf:Kim Bjærre

 

Efter en konsultation hos KAN KOST i Indre By har du fået mere end blot en kostplan stukket i hånden. Karina Rosendal Nielsen er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har både fokus på det psykiske og det fysiske under vejledningen. Spisevaner hænger nemlig tit sammen med tanker og følelser, og ofte er der indgroede vaner knyttet til dét at spise - og især til dét at spise usund mad. 

 

Kostvejledningen er således et livsstilstjek, hvor Karina møder dig dér, hvor du er lige nu. Hun skaber en realistisk kostplan, som du kan overholde. På den måde opnår du en varig livsstilsændring - og et vægttab, hvis det er det, du har behov for.

 

Det får du:

 

1) Første konsultation tager en time. Her danner Karina sig et fuldt overblik over, hvem du er. Hun spørger ind til dine kostvaner og måler din højde, vægt, fedtprocent, muskelmasse, talje, hofte samt BMI. I finder sammen en ny tid, hvor du kan komme igen og modtage din skræddersyede kostplan.

 

2) Ved anden konsultation får du en halv times introduktion til den kostplan, Karina har udarbejdet. Du bliver sat grundigt ind i planen og får din egen sundhedsmappe med hjem - fyldt gode råd og lækre og sunde opskrifter.

 

Så gør dig selv en tjeneste og prøv en kostvejledning, så du kan få mere overskud og større glæde i din dagligdag. God fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.10.2011 til 03.03.2012.

Max. 150 værdibeviser til salg


Max. 1 værdibevis pr. person

 

Der skal bookes tid på tlf. 42 26 90 30 eller på mail: karina@kankost.dk
Information

 

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

KAN KOST
CVR: ??
  • KAN KOST
    Peder Skrams gade 11, st.
    1054 København K
Vælg variation
Vælg variation