jordmoderhuset_001.JPG
jordmoderhuset_002.JPG
jordmoderhuset_003.JPG
jordmoderhuset_004.JPG
jordmoderhuset_005.JPG
jordmoderhuset_006.JPG

1 times effektiv akupunktur hos Winni Dam

275,- / 550,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Boost dit immunforsvar og skab balance i din krop med 1 times akupunktur hos Winni Dam i Jordemoderhuset - og giv dit helbred en velgørende behandling

Vejen til velvære og sundhed begynder med akupunktur

Skribent: Linda Østergaard

Akupunktur inviterer til fornyet overskud, styrke, kropsbevidsthed og et opgør med ubalancer. Hos Den Gode Behandling arbejder den RAB-godkendte akupunktør Winni Dam med at finde årsagen til dit problem, fjerne gener & smerter og styrke den sundhedsmæssige upside.


Jeg møder Winni Dam i hyggelige omgivelser hos Jordemoderhuset, hvor fine puder, blomster og te på kanden gør, at jeg føler mig godt tilpas - næsten som hjemme. Vi starter med at snakke om mit generelle helbred. Winni Dam taler til mig i øjenhøjde, men jeg er aldrig i tvivl om, at hun forholder sig professionelt til samtalen.

 

På briksen foregår behandlingen med tynde nåle, som placeres forskellige steder på min krop. Det gør ikke ondt - det føles blot som et lille prik. Der er tid til at komme ned i tempo. Nålene arbejder, og jeg oplever en dyb form for afspænding, og at energien flyder rundt i kroppen.

 

Specialiseret i graviditet
Winni Dam har specialiseret sig i akupunktur før, under og efter graviditeten, hvor akupunktur er et enkelt og effektivt redskab. Det kan have en gavnlig virkning mod eksempelvis kvalme, bækkenbundssmerter, problemer med amning og træthed samt forberede til en god og naturlig fødsel. I Jordemoderhuset har hun tæt og professionel sparring med jordemødre.

 

"Jeg tilbyder en professionel vurdering, og jeg tager afsæt i min fysioterapeutiske viden og kobler den med den kinesiske medicin. På den måde har jeg et bredt udgangspunkt og kan anskue dit problem fra flere vinkler," siger Winni Dam, som er uddannet fysioterapeut og akupunktør.

Med dagens tilbud får du også 10% på graviditetspakken, som er 8 behandlinger til 3000 kr.


 


Betingelser

 • Kan indløses fra 03.10.2011 til 31.12.2011.

Max 2 værdibeviser pr. person.


Tidsbestilling: Onlinebooking via www.dengodebehandling.dk
Skriv 'Downtown' i kommentarfeltet ved booking på hjemmesiden

 
Information

 

Åbningstider:

Tirs: 10-19
Ellers efter aftale

Aftalepart

Den Gode Behandling
CVR: 32848281

Adresse

Enghavevej 41
 • Jordemoderhuset
  Den Gode Behandling v/ Jordemoderhuset
  Badstuestræde 13
  1209 København K
  Tlf. 28 55 73 94 
Vælg variation
Vælg variation