hyhavn_001.JPG
hyhavn_002.JPG
hyhavn_003.JPG
hyhavn_004.JPG
hyhavn_005.JPG
hyhavn_006.JPG
hyhavn_007.JPG
hyhavn_008.JPG
hyhavn_009.JPG
hyhavn_010.JPG

Go’morgen Danmark-kok serverer rustik italiensk mad i Nyhavn

235,- / 470,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gorm Wisweh er kendt som kæk kok i Go’morgen Danmark. I dag tilbyder han en 3-retters menu for 2 personer på sit spiseri i Nyhavn

Kongen af pizza

 

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

"Vil I have et glas weekend-bobler?," spørger Gorm med et venligt glimt i øjet, da Downtown besøger Nyhavn 14 en sen fredag eftermiddag. Restauranten er stilrent indrettet med pudsede vægge, klinkegulv, rå plankeborde og masser af stearinlys.

 

I det åbne køkken står chefkokken Allan og anretter et par forretter til aftenens første gæster. Han lever fuldt op til kokke-mantraet 'never trust a skinny chef'.

 

Vi får serveret en antipasto til boblerne og sætter straks tænderne i diverse lækre pølser og oste. Riletten, som er lavet på svineskanke af frilandsgris med syltet persillerod, hiver forretten op i den gastronomiske superliga.

 

Som besøgende fornemmer I med det samme, at det er smagen og de gode råvarer, der er i centrum. Og Gorm har da også en helt klar holdning til, hvordan maden skal spises i Nyhavn 14.

 

"Jeg gider ikke stå og diskutere om en eller anden urt skal ligge til højre eller venstre på tallerkenen. Det vigtigste for mig er, at maden er rustik og lækker," fortæller Gorm entusiastisk. "Jeg vil gerne spise på italiensk, hvor maden bliver serveret midt på bordet, og hvor folk både hapser og taler sammen," forklarer han.

 

Gorm er kendt i kokkemiljøet som 'kongen af pizza'. Og netop pizzaen er et vigtigt element i menuen. Downtown smager på en hvid pizza med kartoffel, rosmarin, gedeost og trøffelolie. Bunden er sprød, fyldet er delikat, intenst og superæstetisk. Pizzaen kan med fordel ledsages af et par glas af restaurantens store udvalg af italienske kvalitetsvine.

 

Desserten er den italienske klassiker panna cotta smagt til med æbler og knas og serveret med en kugle frisk sorbet. En perfekt afslutning på en udsøgt aften i Nyhavn.

 

Glæd jer til at spise:

 

- Forret: Antipasto med charcuteri, ost og hjemmelavede specialiteter for 2.

- Hovedret: 2 x Valgfri pizza, fx med mozzarella, kartofler, portobello, pesto & rucola.

- Dessert: 2 x Panna cotta med æbler, nøddeknas og hjemmelavet sorbet.

 

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.09.2011 til 28.02.2012.

Bordbestilling er påkrævet og sker på www.nyhavn14.dk, hvor der er online bordbestilling - skriv "Downtown" i bemærkningsfeltet.

 

Tilbuddet gælder alle ugens dage hele dagen.

 

OBS: Tilbuddet kan ikke indløses i perioden 16. november - 02. januar 2012

 

 Information

 

Åbningstider:

Søn-tors 11.30-22.30 (køkken lukker kl. 21.30)

 

Fre-lør 11.30-23.30 (køkken lukker kl. 22)

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Forvilder du dig ned i Nyhavn og de turistprægede priser, giver du dig selv en fantastisk oplevelse ved at besøge Nyhavn 14. Her er tale om en restaurant der udbyder en smagsoplevelse der er i topklasse."

 

(Set på MitKBH)

Aok.dk

"De italiens-elskende rødvinsdrenge bag vinbaren Il Senso og den populære Magstræde 16 vil give restauranterne ovre på solsiden af Nyhavn konkurrence med italiensk mad i rustik stil."

 

(Set på AOK)

Aftalepart

Nyhavn 14
CVR: ??
  • Nyhavn 14
    Nyhavn 14
    1051 København
Vælg variation
Vælg variation