Halv pris på udstillingen Re-modelling the World på Statens Museum for Kunst

Re-modelling the World

Af Frederik Plum

Bjørn Nørgaard er en af Danmarks mest kendte og kontroversielle kunstnere. Statens Museum for Kunst viser nu den første store retrospektive præsentation af Nørgaards værker, og Dagens Tilbud giver halv pris på entré til udstillingen. Den perfekte mulighed for at tage forbi museet og se kunstneren som alle kender fra heste-ofringen og gobelinerne, men som de færreste har set.

Du kender måske Bjørn Nørgaard for hans arbejde med at skabe gravmælet til regentparret. Bjørn Nørgaard er til stede i offentligheden i mange roller som kunstner og debattør, kritiker og provokatør.

Udstillingen Re-modelling the World præsenterer Bjørn Nørgaard som kompromisløs kunstner, der konstant udfordrer de gængse forestillinger om kunsten. Du kan få overblik over og fordybe dig i en af de største danske samtidskunstnere. Hans kunst er overvældende og han er kolossalt produktiv.

Udstillingen byder på 115 værker fra hans næsten 50 års virke, som præsenterer hans hidtidige livsværk kronologisk fra midten af 1960'erne og frem til i dag. Værkerne spænder over skulpturer, aktioner, installationer, film og grafik.

Udstillingen tegner et billede af en kompromisløs kunstner, der konstant udfordrer de gængse forestillinger om kunsten, og det er første gang, at filmen En forførers dagbog kan ses i umiddelbar sammenhæng med dem.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.07.2010 til 31.07.2010.
OBS:

Værdibeviset kan kun bruges i juli måned.Information

Åbningstider:

Tir-søn: kl. 10.00-17.00

Ons: kl. 10.00-20.00

www.smk.dk

Anmeldelser

AOK

"16. april åbner Statens Museum for Kunst en omfattende udstilling, "Re-modelling the World",  med Bjørn Nørgaard, der præsenterer hele den alsidige kunstners udvikling fra hesteslagter til kongelig hofleverandør."

Set på aok.dk

Visit Copenhagen

"Bjørn Nørgaard har markeret sig som én de mest betydningsfulde kunstnere i Danmark siden 1960'erne. Som del af den eksperimenterende kunstscene er han kendt for sin provokatoriske og udfordrende tilgang til kunsten."

Set på visitcopenhagen.dk

Aftalepart

SMK
CVR: ??
  • SMK
    Statens Museum for Kunst
    Sølvgade 48-50

    1307 København K
Vælg variation
Vælg variation