001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg

Få 1 times photoshoot on location m. fotograf Michael Boesen

695,- / 1.865,-
  • 63% rabat
  • Slutter om

Forevig et særligt øjeblik med 1 times photoshoot on location & 1 cd med 5 flotte færdigredigerede billeder fra fotograf Michael Boesen

Forevig øjeblikket med fem flotte fotografier

 

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Michael Boesen


Det er ingen sag at tage et fotografi. Men at fange personer og situationer på flotteste vis er noget, de færreste evner. Og er der udsigt til en særlig begivenhed, eller har du brug for et lækkert portrætbillede, kan det svare sig at bruge en professionel fotograf.

 

Michael Boesen har mange års erfaring inden for både koncert, sport, erhverv, mode og portræt. Som professionel fotograf siden 1998 skyder han fast for fodboldklubben FC Nordsjælland og arbejder freelance for både TechMedia og Polfoto. Med de mange forskelligartede jobs udmærker Michael Boesen sig som en alsidig fotograf, og han er både fleksibel og hjælpsom, når det kommer til at planlægge dit fotografi.

 

Med dagens tilbud får du Michael Boesen ud til en times photoshoot på præcis den location, du ønsker - om det så er i en forårsgrøn skov, ved havet, i solen foran kirken, ved pejsen i dit hjem eller på dit helt specielle sted.

 

Foretrækker du et studiebillede, har Boesen mobilt studio-udstyr, så også dét kan klares et sted, du vælger. Boesen kommer ud til dig i København og på Frederiksberg - og er det uden for Københavnsområdet regnes blot 5 kroner per kilometer. Boesen hjælper dig gerne med den perfekte location. Han stiller skarpt på dig og indstiller lys og reflekser, så resultatet blive topprofessionelt.

Fotografierne bliver pudset og redigeret, så du tager dig allerbedst ud, og du får efterfølgende selv lov til at vælge, hvilke fem skud blandt mange, du ønsker at modtage på en cd som færdigredigerede billeder i super kvalitet.

Tilbuddet løber helt til næste sommer, så det er bare med at slå til, hvad enten du ønsker et lækkert portrætbillede lige nu og her eller har en særlig begivenhed i sigte, som du ønsker foreviget i glas og ramme.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.09.2011 til 30.06.2012.

Der må gerne købes flere værdibeviser til forskellige fotoopgaver, men ikke flere værdibeviser til én fotoopgave over flere timer.

Kørsel er gratis i København og på Frederiksberg. Kørsel uden for København og Frederiksberg afregnes med 5,- pr. km. fra firmaadresse i Søborg både ud- og hjemkørsel.

 

Bookning foregår på mail michael@boesenfoto.dk eller på sms til tlf. 28 91 20 79.

 Information

 

Åbningstider:

Alle dage efter aftale.

Aftalepart

Michael Boesen
CVR: ??

Adresse

mejlgade
Vælg variation
Vælg variation