healing_001.JPG
healing_002.JPG
healing_003.JPG
healing_004.JPG
healing_005.JPG
healing_006.JPG
healing_007.JPG
healing_008.JPG
healing_009.JPG

80 min. afstressende healingmassage i København K

325,- / 650,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 80 min. afstressende healingmassage hos RAB registreret healingterapeut Soong Hei Voigt, der har lokaler lige ved Torvehallerne i København K

En rigtig wellness-massage

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

"I vores samfund giver vi rigtig meget på arbejdet, i familien og til vennerne. Men tit glemmer vi at tage imod selv og glemmer at blive ladet op med ny energi, hvilket gør, at der opstår ubalance både på det fysiske og psykiske plan. Vi tager imod med venstre side og vi giver ud med højre. Disse sider skal helst være i rimelig balance for at vi kan føle harmoni og balance i os selv", forklarer Soong Hei, imens hun viser bevægelsen med armene.

Hun er uddannet på Kilden beliggende i Valby i København, der er et af Danmarks bedste uddannelsessteder for Healingsmassører. Det er en 3-årig uddannelse, pg derudover har hun arbejdet som behandler i 12 år. Soong Hei har stor erfaring med at skabe ro omkring sine klienter og derved hjælpe klienterne til at skabe ro i og omkring dem selv. I sit Hjertehus tilbyder hun bl.a. Healingsmassage, samtaleterapi og Sindsro. Desuden har hun arbejdet som sygeplejerske igennem 25
år.

I healingmassage modtager du healende energi, hvilket afbalancerer dit energicenter. Massagen er en blid helkropsmassage, der foregår i et roligt tempo, hvilket får dig til at slappe helt af. Der er ingen snak under behandlingen. Du ligger bare og slapper af til lyden af fredfyldt musik og er uden for verdens rækkevidde for en periode.

Da jeg ligger på briksen hos Soong Hei, er jeg lige ved at falde i søvn. Det er et skønt afbræk i en ellers travl hverdag, og min krop suger energi til sig. Da jeg forlader hendes rolige lokaler og igen træder ud i menneskemylderet, føles min krop helt nulstillet. Gadens stress og jag påvirker mig slet ikke. Jeg cykler bare stille og roligt gennem byen, imens jeg beundrer dens hektiske skønhed.


Betingelser

 • Kan indløses fra 29.09.2011 til 30.03.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

 

Max. 240 værdibeviser til salg.

 

Der skal bestilles tid på hjertehuset@hotmail.com eller tlf. 25 37 35 35

 

Ved aflysning skal det meddeles til klinikken senest 24 timer før.

 Information

 

Åbningstider: Efter Aftale

 

Aftalepart

Healingmassage
CVR: ??
 • Healingmassage
  Soong Hei Voigt
  Linnésgade14, 1. sal
  1361 København K
 • Healingmassage
  Soong Hei Voigt
  Jernbanegade 15, 1
  3600 Frederikssund
Vælg variation
Vælg variation