brass_001.JPG
brass_002.JPG
brass_003.JPG
brass_004.JPG

Spis burgere på Københavns hippeste tikibar

125,- / 250,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 eksotiske burgere på Københavns sejeste tikibar. Nyd en Kahuna med oksebøf og råmarineret ananas eller en El cRay med krebsehaler og cocktailsovs

Aloha-steming på Vesterbro

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg står forvirret og stirrer på en aldeles undseelig facade ved siden af SuperBest på Enghavevej. Ingen skilte, intet husnummer, kun kulsorte, tonede vinduer, som er umulige at kigge ind ad. Er jeg det rigtige sted?

 

Pludselig går en dør op, og en fyr beder mig på gebrokkent engelsk om at komme indenfor. Jeg trodser mine naturlige instinkter og følger med den fremmede mand ind i et kulsort lokale. Pludselig befinder jeg mig i noget, der bedst kan beskrives som en Hawaiibar for zombier. Der hænger abekranier og udstoppede blowfish ned fra det flettede siv-loft, og der er mærkværdige, halvskumle motiver og figurer overalt på borde og vægge.

 

Den sparsomme belysning stammer fra lamper i klunkestil og hundredvis af stearinlys. For at fuldende den gennemførte stil-forvirring strømmer der rockabilly og surfpunk ud af højttalerne.

 

Jeg er med andre ord på tikibar - en type bar, der dyrker en romantiseret opfattelse af primitive polynesiske kulturer, og som sælger rom-drinks i rigelige centilitermål. Brass Monkey er ingen undtagelse, de har Københavns største udvalg af rom og serverer nu også burgere fra klokken 18-22 i samme tiki-stil.

 

Det får du:

 

En Kahuna-burger med saftig oksebøf og råmarineret ananas eller en El cRay-burger med krebsehale-paddy og cocktailsovs.

 

Snyd ikke dig selv for et besøg på Brass Monkey - medmindre du var sørøver syd for ækvator i 1700-tallet, har du aldrig oplevet noget lignende.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.09.2011 til 30.12.2011.

Tilbuddet gælder ons-tors fra kl. 18-22.

Der skal bookes bord på drink@brassmonkey.dk minimum 24 timer før for at være sikker på plads.

 

 Information

 

Åbningstider:

Ons-tors 18-01

Fre-lør 18-03

Anmeldelser

Aok.dk

"Inspireret af den tilbagelænede Aloha-stil og tilsat en gang piratfilm og dødninghoveder, serverer tiki-baren Brass Monkey enkel og billig mad, cocktail og lydtapet med en brise fra Stillehavet."

 

(Set på Aok.dk)

Aftalepart

Brass Monkey
CVR: ??
  • Brass Monkey
    Enghavevej 31
    1674 København V
Vælg variation
Vælg variation