Kinesisk frokostrestaurant, der får 4 ud af 5 kokkehuer i Politiken

98,- / 196,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 2 skåle hjemmelavede nudler til frokost på den kinesiske Tea Restaurant centralt på Vesterbro. Restauranten får 4 ud af 5 kokkehuer i Politiken

Spis frokost som i Kina

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Ved frokosttid i kinesiske storbyer strømmer folk ud fra deres kontorer og forretninger og stiller sig i kø på gader og stræder til de mange små gaderestauranter for at spise nudler til frokost.

 

I Danmark går vi sjældent ud og spiser frokost til hverdag, men på Tea Restaurant håber de, at dagens Downtown-tilbud kan få danskerne ud af deres kontorer og ned på gaden ved frokosttid.

"Der bliver nok aldrig kinesiske frokost-tilstande i København, men hvis du en dag har lyst til en lækker, varm ret midt på dagen, så er en skål nudler oplagt," mener Baoshan Li, der er køkkenchef på Tea restaurant.

 

Som den eneste kinesiske restaurant i Danmark laver Tea Restaurant selv deres nudler helt fra bunden.

"Ligesom gode italienske restauranter laver deres egen pasta, så laver vi selvfølgelig vores egne nudler," fortæller Baoshan Li begejstret og inviterer Downtown med ud i køkkenet, så vi kan se, hvordan det foregår.

 

Restaurantens nord-kinesiske kok tager en humpel dej og svinger den selvsikkert rundt i alle mulige og umulige formationer og ender til sidst med - udelukkende ved brug af håndkraft - en ordentlig stak nudler.

 

De bliver straks smidt i en stor gryde med spilkogende vand, hvor de får lov til at ligge i ganske få minutter. Herefter bliver de placeret i en skål med suppe og garneret med braiseret oksekød, sprød bok choi, frisk koriander, forårsløg og lidt chili.

 

Downtown konstaterer med det samme, at den frisklavede smag og konsistens ikke fornægter sig i de hjemmelavede nudler. Så rejs dig fra kontorstolen, drop leverpostejsmaden og spis frokost, som de gør i Kina.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.09.2011 til 29.11.2011.

Gælder alle dage kl. 12-15. Det anbefales at booke bord på tlf. 33 24 58 58

 

 Information

 

Åbningstider:

Alle dage fra kl. 12-15 og igen fra 17-23

 

Anmeldelser

Politiken

"Tea Restaurant i Helgolandsgade på Vesterbro har fravalgt dårlig friture og fællessovs til fordel for autenticitet, velsmag og årvågen service."

 

(Helle Brønnum Carlsens i Politiken)

aok.dk

"Var på Tea Restaurant i går aftes for første gang og wow, hvor var det en skøn oplevelse! Sød og opmærksom betjening blev fulgt op af det mest fantastiske, nuancerede og lette kinesiske køkken jeg nogensinde har fået."

 

(Set på AOK.dk)

Aftalepart

Tea Restaurant
CVR: ??

Adresse

Helgolandsgade 2 st th
KBH V
  • Tea Restaurant
    Helgolandsgade 2
    1653 København
    Tlf. 33 24 58 58
Vælg variation
Vælg variation