fris_r_herreklip.jpg
35_002.JPG
35_003.JPG
35_004.JPG
35_005.JPG
35_006.JPG
Fris_C3_B8r_20herreklip.jpg

Herreklip i kendis-salon, hvor L.O.C., Remee og Medina kommer

245,- / 490,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Exceptionelt herreklip, hovedbundsmassage og styling i den anerkendte kendis-salon Studio 35, hvor blandt andre L.O.C., Remee og Medina kommer

Hår-styling med stjernestøv

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Nogle gange, vil man bare gerne ha' noget andet end leverpostej og jantelov. Nogle gange er det fedt at møde mennesker, der kan tilbyde noget ekstra og ikke er bange for at skille sig ud fra det middelmådige. Sådanne mennesker og sådan en atmosfære er der omkring det berygtede Studio 35 - Chao Chao i Studiestræde - og det er der mange kunder, der har haft stor glæde af.

 

Tilbuddets indhold

 

 • Vask med hovedbundsmassage, klip samt styling af håret.

 • Mulighed for at købe salonens produkter til halv pris på behandlingsdagen.

 

Da jeg træder ind i det lækre Studio 35, kommer Victor straks over og hilser pænt. Jeg har ikke mødt ham før, men han virker alligevel bekendt. Jeg undrer mig kort, mens Victor begynder at tale om deres tilgang til faget og kunderne.

 

"For os er det vigtigt, at kunden ikke bare føler sig som én i rækken, men at der bliver gjort det bedste for den enkelte. Håret skal klippes og styles, så de ikke bare er tilfredse, men er vilde med resultatet", forklarer stylisten Victor, som har 10 års erfaring i branchen, og sammen med kollegaen Marco har været med i udviklingen af deres egen produktserie.

 

Prominente kunder
At de hos Studio 35 kan noget ekstraordinært, får jeg bekræftet, da jeg hører lidt mere om deres kunder og tidligere opgaver. Blandt deres kunder er kendte artister og tv-personligheder som Medina, L.O.C., Remee, Joey Moe og Rikke Gøransson, og det kræver sit at være ansvarlig for deres fremtræden på billeder og i tv, som ofte foregår live.

I samme øjeblik går det op for mig, at grunden til jeg synes, jeg har set Victor før, er fra de utallige gange han i tv har stylet forskellige danskere - i alt fra Go' Morgen Danmark til The Voice TV.

Man kan roligt sige, at man hos Studio 35 er i trygge hænder, og drømmer du om en fed og personlig frisure, der er en tv-stjerne værdig, er der ikke mange andre saloner, som matcher.

Få halv pris på deres produkter
Med dagens tilbud får du ikke kun en ekstraordinær klipning og styling til halv pris. Salonen giver også mulighed for 50 % på samtlige produkter i salonen på dagen - vælg mellem naturprodukter fra bl.a. Kevin Murphy, Sebastian samt deres egen Gold-serie.

Velkommen til Studio 35 - salonen der løfter håret til stjernerne!

Betingelser

 • Kan indløses fra 27.09.2011 til 28.12.2011.

Bestil tid på tlf.: Tlf.: 33 33 83 82.

 Information

 

Åbningstider:

Man-fre: 10-18
Lør: 10-14

Aftalepart

Studio 35
CVR: 36410957

Adresse

Studiestræde 35
1455 København K
 • Ikke i brug Studio 35
  Studiestræde 35
  1455 København K
  Tlf.: 33 33 83 82
Vælg variation
Vælg variation