tango_001.jpg
tango_002.jpg
tango_003.jpg

Drømmer du om en aften med den varme stemning fra Buenos Aires? - 50% på tangoaften for 2 personer hos det professionelle M2tango Studio

350,- / 700,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Drømmer du om en aften med den varme stemning fra Buenos Aires? - 50% på tangoaften for 2 personer hos det professionelle M2tango Studio på Kapelvej

En tango ud over det sædvanlige

Skribent: Frederik Plum

Foto: M2Tango

I en tidligere emaljefabrik i en baggård på Nørrebro finder du dansestudiet M2Tango. Her kan københavnerne opleve hinanden i den argentinske tangos intense og legende omfavnelse. Prøv en sjov aften i tangoens tegn sammen med din kæreste eller en ven. Det eneste I skal være enige om er, hvem der fører og hvem der lader sig føre.


Argentinsk tango har altid haft sin helt egen plads indenfor pardans. Den berører mange af livets aspekter og samler dans, musik, poesi og kulturoplevelser i, hvad der for mange, bliver en sjov og passioneret fritidsinteresse.

Den argentinske tango er en improviseret dans. Her er ingen danseskole-manerer og stive smil. I undervisningen vil du lægge mærke til, at danseteknikken kredser omkring mødet mellem to mennesker. Derfor handler undervisningen i væsentlig grad om at lære at lytte til sig selv og sin partner igennem bevægelse.

Dagens 2'er giver den komplette introduktion til tango og mulighed for en sjov aften for 2 personer, hvor I kan lære tangoens univers at kende. M2Tango ligger på Kapelvej i hjertet af Nørrebro og det 290 m2 lyse dansestudie er hyggeligt med egen café, dansesalon og haute coture tango-skobutik.

Tysk eller Argentinsk tango...
Er to vidt forskellige dansestilarter. Tysk tango hører til Standarddansene og har ladet sig inspirere af elementer fra den argentinske tango. Tysk tango er primært en koreograferet og temperamentsfuld konkurrencedans. Argentinsk Tango er improviseret og danses socialt på milongaer og practicaer (danseaftener). Argentinsk Tango danses i en omfavnelse (el abrazo). Man kan både danse meget tæt omfavnet (tæt stil) eller med lidt mere afstand i omfavnelsen (åben stil).

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.11.2010 til 07.11.2010.

Tangoarrangementerne afholdes:

Fredag d. 5.11, kl. 19.00-21.00

Lørdag d. 6.11, kl. 19.30-21.30

Søndag d. 7.11, kl. 14.30-16.30

Ved over 90 tilmeldte udbydes flere arrangementer den efterfølgende weekend.Information

Tilmelding:

For at tilmelde dig og din partner skal du oprette et login på følgende hjemmeside. Der er tre arrangementer opslået og du vælger blot den dato du ønsker. Kurser fordeles efter først til mølle princippet.

Tilmeldingen skal indeholde dit referencenummer fra downtown.

Aftalepart

M2Tango
CVR: ??
  • M2Tango
    M2tango Studio
    Kapelvej 46C, 2
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation