Ro_001.jpg
Ro_002.jpg
Ro_003.jpg

??

100,- / 215,-
Udsolgt
  • 53% rabat
  • Slutter om

53% på luksuriøse, håndlavede chokoladeæsker fra eksklusive Ro Chokolade på Nørrebro – Gaveæsken er perfekt til julegave

Lækre chokoladefristelser

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Hvis man er til lækker chokolade, bør man aflægge det nyåbnede Ro Chokolade på Nørrebro et visit. Her sælger chocolatieren Rasmus Olsen håndlavet chokolade i luksusklassen. Med Dagens Tilbud får du 53% på eksklusive gaveæsker med håndlavet chokolade.

Ro Chokolade, placeret i stemningsfyldte Jærgersborggade på Nørrebro, bugner af håndlavet, sofistikeret chokolade: skulpturelle, stilrene og minimalistiske former med ægte champagnefyld, økologisk honning, mint, nougat eller Cointreu. Indbydende trøfler i fine farver lavet med ægte frugtsaft komplementeres af smukke sorte æsker, inspireret af japansk enkelthed og æstetik. Der er kælet for alle detaljer hos Rasmus Olsen der er indehaver af Ro Chokolade.

'Enkelthed' er mantraet hos Ro Chokolade og Rasmus Olsen udtaler: "Min filosofi er enkelthed frem for alt. Jeg vil skabe chokolade, hvor ingrediensernes rene smag træder frem og derfor tilsætter jeg ikke flere ingredienser i chokoladen end højst nødvendig." Tilsætningsstoffer og andre former for uægte smagsforstærkere er bandlyst i Ro Chokolades produkter, netop fordi Rasmus Olsen selv er passioneret chokoladeelsker og kun ønsker at skabe det bedste af det bedste til sine kunder.

Rasmus Olsens erfaring med chokolade strækker sig over seks år og koncentrerer sig udelukkende om håndlavet chokolade. I arbejdet med åbningen af Ro Chokolade i Jærgersborggade har Rasmus Olsen brugt et år på at udvikle smag og former på chokoladen som han selv producerer og sælger i butikken. På den måde får alle kunder en personlig og ægte oplevelse når de handler hos Ro Chokolade. Som Rasmus Olsen siger: "Hvert stykke skal være en oplevelse!"

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.10.2010 til 20.01.2011.

Max. 400 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Åbningstider:
Tir-fre: 12-18
Lør: 10-15

www.ro-chokolade.dk

Anmeldelser

Facebook

"Har netop spist jeres chokolader med lime, hindbær, solbær, karamel og mint. Fuldkommen fantastisk oplevelse. Af hjertet tak!! :)"

Set på facebook.dk

Aftalepart

Ro Chokolade
CVR: ??

Adresse

Jægersborggade 25
Kbh N
  • Ro Chokolade
    Ro Chokolade
    Jærgersborggade 25
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation