Sorgløs smørrebrødsoplevelse i hjertet af
Frederiksberg
Journalist: Rose
Maria Værnet
Fotograf: Kim Bjærre
Sans Souci er fransk og betyder "uden bekymring", og det er
lige netop, hvad denne traditionelle restaurant byder på:
gammeldansk hygge med franske termer. Sans Souci er et enestående
møde mellem parisisk bistro og københavnsk værtshus, for selvom
køkkenet er klassisk dansk, emmer stedet af kærlighed til det
franske.
Navnet Sans Souci stammer fra
det tidligere landsted fra 1798 på Frederiksberg Allé, der nu er
revet ned. Stedet har ligget der et århundrede og var en vinstue af
samme navn, da ejeren Dorthe Bülow overtog det for knap 30 år
siden. Nu er Sans Souci blevet en legende i det københavnske
restaurantmiljø - og ikke ufortjent. Her er gode mennesker - danske
politikere og kendte skuespillere hygger side om side med
stamgæster, som kommer for at spise deres frokost og få en lille én
dertil.
Restauranten er højagtet inden
for traditionel dansk madlavning. Alt på menukortet er hjemmelavet,
helt ned til husets lækre rødkål og remoulade, og der bruges altid
råvarer af høj kvalitet. Med dagens tilbud for 2 kan du
skråsikkert love din ven, veninde, kæreste, ægtefælle eller kollega
en luksuriøs, dansk frokostoplevelse uden sammenligning. De gode
mennesker på Sans Souci sikrer en sorgløs atmosfære og tillader jer
- i hyggens tegn - at give jer i kast med de seks lækre
hjemmelavede danske retter.