zanna_001.JPG
zanna_002.JPG
zanna_003.JPG
zanna_005.JPG
zanna_006.JPG
zanna_007.JPG
zanna_008.JPG

Boost dit immunforsvar med zoneterapi hos Zanna Birgit Lyck

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Boost dit immunforsvar og skab balance i din krop med zoneterapi hos Zanna Birgit Lyck. Vejen til velvære og sundhed begynder under fødderne

Kommuniker med din krop via fødderne

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

"En cykel eller en bil reparerer vi med det samme, hvis den er i stykker. Men med vores krop er vi tilbøjelige til at acceptere og leve med små sygdomssymptomer alt for længe," siger zoneterapeut Zanna Birgit Lyck, da jeg ankommer til hendes lille klinik i Ryesgade.

 

Jeg lægger mig til rette på briksen og falder til ro, så snart behandlingen går i gang. Mine forventninger om, at det skal gøre ondt, før det kan gøre godt bliver heldigvis ikke indfriet - behandlingen er afslappende og behagelig.

 

Zanna tror på, at vi skal mærke efter og pleje vores krop hele tiden. Vi skal ikke lade stå til og finde os i den tilbagevendende hovedpine, ubalancen i vores fordøjelsessystem eller spændingerne i nakken. Vi skal søge og stræbe efter balance i krop og sind, og det kan zoneterapi være behjælpelig med.

 

En behandling kan:

 

- Afhjælpe smerter og muskelspændinger

- Skabe ro i et stresset sind

- Hjælpe fordøjelsen

- Styrke kroppens immunforsvar

 

"Folk løber så stærkt, at de tilsidesætter deres egen krop. Mange i vores moderne samfund har brug for at få en kropsfornemmelse tilbage. Og du kan kommunikere med din krop via fødderne," siger Zanna og påpeger, at det nu hvor efteråret for alvor nærmer sig er særlig vigtigt at stabilisere sin krop og gøre den modstandsdygtig.

 

Efter behandlingen beordrer Zanna mig til at drikke et stort glas vand. Masser af væske og hvile er vigtigt efter zoneterapi.

 

"Din krop er begyndt at fjerne de ophobede affaldsstoffer, og du vil nok være lidt træt resten af dagen," fortæller Zanna. Og ganske rigtigt går jeg omkuld på sofaen så snart, jeg kommer hjem - velvidende at min krop er i gang med at rense ud.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.09.2011 til 31.12.2011.

Max 1 værdibevis pr. person

 

Tidsbestilling påkrævet på tlf. 61 18 38 84 eller via mail: zannabirgit@hotmail.com
Information

 

Åbningstider:

Alle dage efter aftale

Aftalepart

Zoneterapeut Zanna Birgit Lyck
CVR: 27249264

Adresse

Ryesgade 57
  • Zoneterapeut Zanna Birgit Lyck
    Ryesgade 57
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation