PE_001.jpg
Re_002.jpg
Re_003.jpg

2 for 1 på billetter til Teater Republiques nye krimiforestilling Noir med Jens Albinus og Susanne Storm

245,- / 490,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

2 for 1 på billetter til Teater Republiques nye krimiforestilling Noir med Jens Albinus og Susanne Storm

Noir på Republique

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Noir er en psykologisk teaterkrimi der er inspireret af Film Noir-bølgen. Republique har valgt teaterprojektet Noir, fordi det kombinerer en stærk visualitet med en god og fængende fortælling, og stykket er en intens labyrintisk teaterforestilling, hvor intet er, som det synes at være.

Noir handler om privatdetektiven Aamati (Jens Albinus) der tager ud til et hotel for at løse en tilsyneladende let opgave. Her møder han den gådefulde Zoi (Susanne Storm) der er hans arbejdsgiver. Hun er hustru til den forsvundne hotelejer Karidopoulos, som hun vil have fundet, død eller levende. Opgaven viser sig at være mere kompliceret end først antaget, for på hotellet er der et net af regler, begær og hemmeligheder der strammer sig mere og mere om Aamati.

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.10.2010 til 06.11.2010.

Billetterne kan bruges i resten af Noirs spilleperiode indtil d. 6 november 2010.

Book din billet på tlf. 7020 1031 eller mail billet@republique.dk. Oplys at du har købt billetterne gennem downtown.dk.Information

Hjemmeside:

www.republique.dk

Anmeldelser

Byen kalder

"Holdet bag NOIR formår i et sammenkog at krimi- og tragediegenrens greatest hits og med utrolig veltimet og veltrimmet tekst, scenografi og skuespil at gøre det interessant at følge det velkendte. Fordi det velkendte får ny form, og fordi vi kan få lov at flyde med gåderne og de bævende læber samtidig med, at de griner tilbage af os."

Set på Byenkalder.dk

Kultunaut

"Hvis man er til hårdkogte detektiver, kurvede femme fatale'r og film noir-stemning så det basker, vil man nyde Republiques nye stykke, "Noir"."

Set på kultunaut.dk

Aftalepart

REPUBLIQUE
CVR: 25887565

Adresse

Nørregade 20
1165 København K
 • REPUBLIQUE
  Teater Republique
  Østerfælled Torv 37
  2100 København Ø
  Tlf. 70 20 10 31
Vælg variation
Vælg variation