Få en lækker middag for 2 på SpiseBaren i toppen af Illum

175,- / 350,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en lækker middag for 2 personer og nyd udsigten over smukke København. Den hippe, nyåbnede Spisebaren byder på udsøgte smagsoplevelser på toppen af Illum

Spis som stjerner på toppen af Illum

Journalist: Anne-Katrine Bading

Fotograf: Paw Ager

 

På det nye, hippe spisested, SpiseBaren kan du få en helt unik smagsoplevelse. Oksen med bearnaise er SpiseBarens egen version af den kendte bøf-bearnaise, men den skal ses, opleves og smages. Retten er en skøn oksekæbe, der er langtidsbraiseret i tobakssauce, som giver en lækker, dyb smag med et strejf som vi kender fra egetræslagret whisky. Hertil er der skønne beder og den lækre bearnaisesauce, der giver skøn, syrlig kontrast til det søde i retten.

 

Nøgleordene på SpiseBaren er kvalitet og god service. Maden er baseret på sæsonens friske råvarer og anrettet kunstnerisk skarpt, men altid så det kan forstås af både voksne og børn. Der er lagt vægt på farvesammensætning både i maden og stellet, så maden fremstilles som fortjent.

 

Inspirationen til maden kommer fra Skandinavien, krydret med et internationalt strejf. Det passer perfekt til den hyggelige indretning. SpiseBaren er indrettet efter dens location i toppen af Illum. Her emmer af international storby-stil kombineret med dansk æstetik. Der er tænkt på luft og rum, samtidig med at den danske hygge er gennemgående i indretningen.

Du kan nyde din mad efter dit humør. Sid i den rå bar, hvor bordpladen er lavet af lavasten, her er du i kontakt med køkkenet under hele processen. Du kan også vælge at slappe af ved bordserveringsarealet, hvor afslappet og venligt personale sørger for en skøn atmosfære.

 

Hos SpiseBaren er der ingen forskel på morgen- og aftenmenu. Derfor kan du spise din morgenmad kl. 17, hvis du er ramt af jetlag - eller hvis du bare hungrer efter et rørt æg.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.09.2011 til 19.11.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.


Max. 2000 værdibeviser til salg.


Tilbuddet kan kun benyttes fra mandag til torsdag.Information

 

Åbningstider:

Man-tors: 10-19

Fre: 10-20

Lør: 10-18

Søn: Lukket

Aftalepart

SpiseBaren
CVR: ??

Adresse

Rosenørns Allé 38
1970 Frederiksberg C
  • SpiseBaren
    Østergade 52, 4.
    1100 København K
    Tlf. 33 18 28 63
Vælg variation
Vælg variation