Et ægte herremåltid - 2 for 1 på Buffalo Hot Wings, valgfri burger m. tilbehør og fadøl fra O’Learys i centrum

O'Learys Restaurant & Bar

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre

Den første O'Learys åbnede i Göteborg i 1988 og blev en enorm succes. Jonas Reinholdssons idé var at åbne en American Sports Bar i Sverige. "Det var en helt ny idé dengang", forklarer Jonas, og fortsætter "Jeg åbnede en bar og restaurant med fjernsyn, hvor man bl.a. kunne se NFL, og tilbage i 1988 var der mange der undrede sig over, hvad jeg havde gang i." Det var et klogt træk. I dag er der 40 O'Learys i Sverige, 3 i Danmark og mange flere verden rundt.


O'Learys restauranter har altid en central beliggenhed og inventaret er typisk amerikansk. Stilen er inspireret af Boston og amerikansk sport, fortæller Jonas: "Vi har aldrig brugt en indretningsarkitekt. Designet har vi selv skabt." Væggene er fyldt med sportsbilleder og amerikanske sportsvimpler og det mørke træ giver en stemning som de fleste mænd kan forstå.

"Sport i USA er ikke bare en trend - lige det modsatte. Derovre er sportspublikummet en meget blandet og bred skare, og det er samme publikum vi har haft særlig succes med her", fortæller Jonas. Det var også i USA, at Jonas mødte kvinden som restauranterne har fået deres navn fra - Anne O'Leary. O'Learys er en hyldest til Anne og hendes hjemby Boston.


- set på www.olearys.dk

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.10.2010 til 28.02.2011.

Tilbuddet gælder kun man-fre.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre 13-23
Lør-søn 11-23
(evt. længere ved specielle events og højt humør)

www.olearys.dk

Anmeldelser

AOK

"Baren har sikret sig rettigheder til at vise alle store sportsbegivenheder på tv."

Set på aok.dk

Aftalepart

Olearys
CVR: ??
  • Olearys
    O’Learys
    Københavns Hovedbanegård over for Tivoli
    1577 København V
Vælg variation
Vælg variation