kaffa_001.JPG
kaffa_002.JPG
kaffa_003.JPG
kaffa_004.JPG
kaffa_005.JPG
kaffa_006.JPG
kaffa_007.JPG
kaffa_008.JPG

Lækker morgenmad i hyggelige omgivelser

90,- / 180,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Start dagen i hyggelige omgivelser på Kaffebaren på Amager med en komplet morgentallerken for 2 personer med ost, pølse, croissant, ymer, økosaft og kaffe

Der er hyggeligt på Amager

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

 

Inkarnerede københavnere er ofte lidt tilbageholdende med at bevæge sig ud på Amager. Det er synd, for den berygtede ø byder på kaffesteder, der på alle måder matcher caféerne i Indre By. Det er i hvert fald min første tanke, da jeg træder ind på Kaffebaren på Amager.

 

Indretningen er afslappet og retro på en imødekommende måde. Den hjemmebyggede bar er caféens naturlige omdrejningspunkt, hvor indehaver Beate Bak står og brygger sin kaffe.

 

"Kaffen er det vigtigste," understreger Beate, der har en fortid som barista hos den populære kaffekæde Riccos. Og selvom hun nu har sit eget sted, har hun holdt fast i deres gode kaffetraditioner. "Jeg bruger kun Riccos kaffebønner, for så er jeg sikker på, at de er ristet inden for de sidste 3 uger," forklarer Beate med professionel entusiasme.

 

Hendes café skal være et uformelt sted, som folk fra kvarteret dropper forbi i deres dagligdag: "Jeg vil gerne have, at folk kan komme her til hverdag og få en god kop kaffe og et lækkert morgenmåltid lavet af gode, økologiske råvarer. Det skal ikke være for fancy," fortæller Beate.

 

Fancy eller ej, Kaffebaren på Amager er intim og hyggelig, og maden er sund og lækker. Og så gør det heller ikke noget, at caféen kun ligger et stenkast fra Christianshavn.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.09.2011 til 21.12.2011.

Max 1. værdibevis pr. person

 

Max 600 værdibeviser til salg

 

Tilbuddet gælder kun man-fre og ikke i weekenden.

 

Der kan ikke bestilles bord.

 

Værdibeviset gælder for 2 personer.Information

 

Åbningstider:

Man-fre 8-19
Lør-søn 10-19

Aftalepart

Kaffebaren på Amager
CVR: ??

Adresse

Æblestien 2
  • Kaffebaren på Amager
    Æblestien 2, st.
    2300 København S
    Tlf. 26 35 45 79
Vælg variation
Vælg variation