Corpus_20Care.jpg
No_20Rush_001.jpg
waxclinique_001.JPG
waxclinique_003.JPG
waxclinique_004.JPG
waxclinique_005.JPG
waxclinique_008.JPG
waxclinique_009.JPG

Bliv hårfri med en Sugaring Brazilian eller Hollywood voksning hos Wax Clinique på Vesterbro

249,- / 499,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv hårfri uden besvær og røde knopper med en Sugaring Brazilian eller Hollywood voksning hos Wax Clinique. Det er en mild behandling bestående af naturlige ingredienser

Hårfri uden besvær

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Hvis du synes, at voksning er smertefuld, er det bestemt værd at prøve en sugaring-behandling hos Wax Clinique. Sukkermassen sætter sig nemlig kun i hårene og ikke på huden, og det gør derfor mindre ondt end traditionelt. Din hud efterlades blød og rar, og behandlingen holder i fire til otte uger.

Så glem alt om gør-det-selv-voksning, skrabere, hårfjerningscreme, og alt hvad det fører med sig af indgroede hår og allergiske reaktioner. Lad i stedet Wax Clinique tage sig professionelt af opgaven. Det uddannede personale sørger for, at du går hjem med et flot resultat, som du uden tvivl vil komme tilbage efter.

Med dagens tilbud får du en mild sugaring-behandling, og du kan frit vælge mellem en brazilian eller en hollywood voksning hos klinikken Wax Clinique, der ligger centralt på Vesterbrogade i hyggelige, indbydende lokaler. Hos Wax Clinique har de et klart mål. De gør nemlig hårfjerning så let som muligt, skaber en tryg atmosfære og bruger kun gode produkter.

Sugaring er en hårfjerningsmetode, der minder om voksning, men i stedet for voks bruges en varm sukkermasse. Det er en urgammel metode, som stammer fra Egypten. Sugaring består desuden af 100 procent naturlige ingredienser. Mange oplever, at hårene bliver finere og færre med regelmæssige sugaring-behandlinger. De fleste erfarer også, at sugaring gør langt mindre ondt end en traditionel voksbehandling.

Selve hårfjerningen tager cirka 15 minutter, men du skal sætte en halv time af i kalenderen. Dagens tilbud gælder til både mænd og kvinder. Du kan benytte dig af behandlingen cirka 10 dage efter barbering, og hårene skal være mindst ½ cm lange.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.09.2011 til 25.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

 

Der skal bestilles tid på tlf. 33 14 11 11  eller på hjemmesiden www.waxclinique.dk , husk at oplyse referencenummer ved bestilling.Information

 

Åbningstider:

Hverdage 10 - 19

Lør 10- 16

Aftalepart

Wax Clinique
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 51
1620 København V
  • Wax Clinique
    Vesterbrogade 51

    1620 København V
    Tlf. 33 14 11 11 
Vælg variation
Vælg variation