dust_003.JPG
dust_005.JPG
dust_006.JPG
dust_007.JPG
dust_009.JPG

Giv dit hår ekstra fylde, med hårpudder fra ARNDT-North-Europe

99,- / 199,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Prøv det revolutionerende hårprodukt DUST fra det nye mærke ARNDT-North-Europe & giv dit hår den ultimative volumen

Amazing for hair, amazing for Nature

Journalist: Julie Vibe Michelsen

 

I april i år var der verdenspremiere på dette nye revolutionerende hårprodukt skabt af den anerkendte frisør Danni Sigen. Selv siger han: "Jeg har udviklet ARNDT-North-Europe, fordi jeg mener, der mangler en produktserie, som både er miljøvenlig, og som lever op til at være et professionelt produkt, der holder, hvad det lover. En god hårdag er en oplevelse alle fortjener - hver dag. Derfor bør man vælge ARNDT-North-Europe - Amazing for hair, amazing for nature", slutter han.

Danni Sigen tog i 2010 springet som selvstændig - kun ét år efter, at han var færdiguddannet fra den 4-årige frisøruddannelse på Københavns Frisørskole.
Trods Dannis unge alder har han allerede haft fingrene i mange projekter - både indenfor tv og mode. Han stylede blandt andet modeller til Ivan Grundahls modeshow under Modeugen og har været frisør i Christinas Talkshow på DK4, hvor han også var med i programmet for at vejlede om personlig styling. Siden blev han personlig frisør for Christina Hedegaard, der er værtinde på showet.

Efterhånden som efterspørgslen efter Danni voksede og hans erfaring blev større, måtte han også sande, at markedet for professionelle produkter indenfor hårpleje og hårstyling både var mangelfuldt og fyldt med unødvendige kemikalier og tilsætningsstoffer. Det blev startskuddet til hans nye og miljøvenlige produktserie. Glæden ved DUST stopper ikke ved de små mirakler, det kan gøre for dit hår. Når flasken er tom, ligger der en halvædelsten (en såkaldt agate) tilbage i flasken, som en lille ekstra bonus.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.09.2011 til 23.12.2011.

Produktet skal afhentes i butikken, Studio Danni Sigen.


Åbningstiderne er vejledende, så send eventuelt en sms (31 78 75 72)Information

 

Åbningstider:

Man og ons: lukket

Tir og tor: 12-22

Fre: 10-16

Lør: 12-16

Søn: 12-16 (Obs: Kun 1. søndag i måneden)

Aftalepart

Studio Danni Sigen
CVR: ??

Adresse

Pilestræde 33, 1 sal.
Kbh K
  • Studio Danni Sigen
    Pilestræde 33, 1
    1112 København K
    Tlf. 31 78 75 72
Vælg variation
Vælg variation