danni_03.JPG
dust_003.JPG
dust_004.JPG
dust_009.JPG
dust_010.JPG

Få en dameklipning inkl. hårkur hos Danni Sigen i Pilestræde

312,- / 625,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en professionel dameklipning inklusiv lækker oliehårkur hos frisør Danni Sigen i personlige og hyggelige omgivelser i Indre By

"En gang Danni, altid Danni"

Journalist: Maria Jacobsen og Marie-Louise Svanberg

Fotograf: Kim Bjærre

Sæt dig godt til rette i Danni Sigens hyggelige og intime showroom i Indre By, og nyd at du er i trygge hænder. Danni Sigen er frisøren, der lytter til dig, kommer med gode råd og altid stræber efter at skabe den perfekte frisure til dig.

"Det vigtigste for mig er at give mine kunder en god oplevelse og så selvfølgelig sørge for, at de går ud af salonen med lækkert hår og et par ekstra fif, som de kan tage med hjem foran spejlet og arbejde videre med. Det er ikke i min interesse at give mine kunder frisurer, de ikke selv kan sætte. Det skal være en menneskeret at have god hårdag - hver dag."

Trods Dannis unge alder har han allerede haft fingrene i mange projekter inden for både mode og tv blandt andet styler han modeller til modeshows under Modeugen. Dannis seneste projekt er et samarbejde med stylisten Maria Gonzalez og den populære sushirestaurant Sushitarian i Gothersgade. Sammen arrangerer de den ultimative "Girls Night Out," hvor Danni sørger for at pigerne kommer til at ligne ægte Hollywoodstjerner.

Danni er yderst kvalitetsbevidst og meget kræsen med de produkter han bruger. Det har resulteret i, at han har udviklet sin egen produktserie, som er helt fri for parabener og andre kemiske tilsætningsstoffer.

Forkæl dig selv med dagens tilbud og stik forbi Danni, som står parat til at give dig en fantastisk behandling, hvor du er i centrum fra start til slut.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.09.2011 til 30.11.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person

 

Tidsbestilling enten via sms på tlf. 31 78 75 72, på mail danni@dannisigen.com , eller via onlinebooking på hjemmesiden www.dannisigen.com
Information

 

Åbningstider:

Man og ons: Lukket
Tir og tor: 12-22
Fre: 10-16
Lør: 12-16
Søn: 12-16 (Kun 1. søndag i måneden)

Åbningstider er vejledende

 


Aftalepart

Studio Danni Sigen
CVR: ??

Adresse

Pilestræde 33, 1 sal.
Kbh K
  • Studio Danni Sigen
    Pilestræde 33, 1
    1112 København K
Vælg variation
Vælg variation