pilates_001.jpg
pilates_002.jpg
pilates_003.jpg

Få 50% på pilates intro hold og tre efterfølgende pilates hold hos Pilates House

245,- / 495,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Få 50% på pilates intro hold og tre efterfølgende pilates hold hos Pilates House på Frederiksberg

Pilates House

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Pilates House

Pilates House fokuserer på, at pilates skal foregå i hyggelige, trygge og rolige rammer, på den måde får man mest ud af sin træning. Indehavere Katja Fuglsig og Charlotte Grue er begge uddannede Balanced Body University Pilates instruktører, og har dyrket pilates i mange år, man er derfor sikret professionel undervisning og maksimal læring.

Hos Pilates House er der en indbydende stemning, og der er plads til alle. Der er både hold morgen, aften og i weekenden, så man kan lave sit helt eget skema, der kan variere fra uge til uge. Der er tre niveauer, så man kan gå hos Pilates House både som nybegynder og som øvet. Udover Katja og Charlotte arbejder der yderligere tre instruktører hos Pilates House, det er derfor muligt at finde en instruktør, som man har en rigtig god kemi med. Alle instruktører er professionelle og uddannet fra forskellige skoler. Pilates House tilbyder også efterfødsel træning, til dem der lige har født, her er der fokus på optræning af mavemuskler, bækkenet og bækkenbunden.

Infoboks:

Pilates er en unik træningsform der styrker både de små og de store muskelgrupper. Gennem træning med Pilates opnår du lange smidige muskler. Pilates fokuserer på kropsbevidsthed og på den rigtige brug af kroppen, og derved undgår du overanstrengelse og smerter i muskler og led.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.10.2010 til 18.01.2011.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Der er både morgen, aften og weekend hold, tilmelding sker gennem Pilates House hjemmeside.

www.pilateshouse.dk

Aftalepart

Pilateshouse
CVR: ??

Adresse

Vodroffsvej 63
Frb
  • Pilateshouse
    Pilates House
    Vodroffsvej 63
    1900 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation