coeur_001.jpg
coeur_002.jpg
coeur_003.jpg

??

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Værdibevis på 500,- for kun 250,- til den lækre tøjbutik Coeur i Store Regnegade i indre by – Frit valg i feminine kjoler og smukke accessories

Fransk stemning hos Coeur

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Hos Coeur finder du et lækkert udvalg af feminine kjoler til både hverdag og fest, men Coeur har også et udvalg af sko, støvler og overtøj, så her er det muligt at finde et komplet outfit. Indehaver Mette Tropp Larsen går aldrig på kompromis med kvaliteten, så du er altid sikret lækre produkter, når du shopper hos Coeur.

Coeur ligger på Store Regnegade i indre by kun et stenkast fra Gothersgade, hvor der altid er liv og glade dage med butikker, natklubber og cafeer. Coeur er en hyggelig lille butik med et lækkert udvalg af tøj og sko. Mette, der er indehaver af butikken, er ofte på indkøbsture til Paris, så hos Coeur er det muligt at finde helt enestående kjoler, taget direkte fra de Parisiske boulevarder.

Mette vælger selv alt til Coeur og går aldrig på kompromis med kvaliteten, derfor er man altid sikker på at få lækre sager med hjem. Cirka 70% af udvalget i butikken er kjoler til hverdag og fest. Mange af kjolerne er meget feminine med blonder og broderier.

Coeur fører flere forskellige mærker, og du finder for eksempel det danske mærke Provider, der har et udvalg af tøj i bæredygtigt skind. På hylderne finder du også Valerie, der er tøj lavet i naturprodukter som silke og bomuld. Det er meget feminint tøj og deres slogan er "gør hver dag til en fest". Derudover har Mette de luksuriøse duftlys fra Amerikanske Voluspa, der er lavet af ægte stearin og rigtig parfume, hvilket gør, at duften ikke bliver for tung. Hos Coeur finder man også mange lækre tørklæder, blandt andet fra Kenzo.

Infoboks:

I løbet af året afholdes der også aftenarrangementer hos Coeur. Det er ligeledes muligt at holde privatarrangementer, hvor det er muligt at opnå gode rabatter, man skal blot samle minimum 10 veninder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.10.2010 til 31.12.2010.

Max. 1 værdibevis per person.

Må ikke kombineres med andre tilbud.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tor: 11-17.30

Fre: 11-18

Lør: 11-16

www.coeur.dk

Aftalepart

Coeur
CVR: ??
  • Coeur
    Coeur
    Store Regnegade 24
    1110 København K
Vælg variation
Vælg variation