Halv pris på økologisk og hjemmelavet chili con carne hos Soupanatural

Køkkenet der ikke kunne sidde stille

Af Naja Olesen

Soupanatural gør klar til en sommer i byen og inviterer på dj's og sofakoncerter, hjemmelavet koldskål og økologisk is. Dagens Tilbud giver halv pris på en ordentlig skål hjemmelavet og økologisk chili con carne med fem skiver brød. Retten er perfekt før en tur ud i den varme sommernat.

Nicolai og Kristian, der står bag det økologiske mini-experimentarium Soupanatural, sidder ikke stille. De relancerer den ene madret efter den anden, og giver glemte perler som chili con carne endnu en dag i solen. For nyligt har de åbnet deres anden forretning i Sankt Peders Stræde i indre by, og nu hvor møblementet er på plads, arbejder de videre med et hav af initiativer.

Hver søndag inviterer Soupanatural til sofakoncerter i Sankt Peders Stræde med god økologisk samvittighed. Koncerterne starter kl. 19.30 og er præsenteret i samarbejde med Prins Nitram, der finder en række spektakulære solister og bands til sofascenen. Sofa Sessions er stedet, hvor man kan pleje sine tømmermænd og udfordre sin opfattelse af, hvad en koncert kan være.

Fra den 13. juni starter Soupanaturals nye dj-arrangementer. Hver fredag kl. 17 og lørdag kl 15 indtages de hyggelige lokaler i centrum af dj's som Alex Puddi og I got you on tape. Dj-arrangementerne varer så længe øko-sjusserne bliver drukket og stemningen er god.

Senest har drengene tilføjet to sommerretter til menukortet. Når solen skinner serverer Soupanatural hjemmelavet økologisk koldskål, og økologisk is. Isen er produceret af Skee Is, og er som altid, økologisk.

Infoboks:

Program for dj's:

Fredag d. 11 - When Saints Go Machine

Lørdag d. 12 - Mester Jacobsen

Fredag d. 18 - I got you on tape

Lørdag d. 19 - Alex Puddu

Sofakoncerter:

Søndag d. 6 - Snöleoparden

Søndag d. 13 - Kasper Vig

(Herefter er der koncert hver søndag)

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.06.2010 til 04.09.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Man-tors 12.00 - 22.00

Fre og lør 12.00 - 2.00

Søn 12.00 - 22.00

www.soupanatural.dk

Anmeldelser

politiken.dk

"Soupanatural luner i kvarteret omkring Sankt Hans Torv; Man går ikke forbi caféens vinduer uden at blive ramt af den stemning, der siver ud derfra som damp fra en kogende suppegryde."

Set på Politiken

AOK

"Et godt sted at starte før man tager videre i byen."

Set på AOK

Aftalepart

Soupanatural
CVR: 31150965
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Guldbergsgade 7A
  2200 Kbh N
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Sankt Peders Stræde 29
  1453 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation