2 for 1 på luksus take away fra Gyhrs & Niller på Øster Farimagsgade - 200g Entrecote med sauce bearnaise, pommes Anna og garniture

Velsmagende kvalitets take away

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre


Skift den fortærskede pizza ud med lækker kvalitets take away fra Gyhrs & Niller. Med Dagens Tilbud får du halv pris på 2 gange lækker entrecote samt pommes Anna, syltede daddeltomater og sauce bearnaise.

I dag er take away udvalget langt mere nuanceret end pizza, burger, kebab, sandwich og pommes fritter. Den stigende bevidsthed om sundhed er medvirkende til at folk i højere grad vælger det sunde alternativ. Bybilledet vrimler dog stadig med usunde take away steder, og det kan være svært at finde de delikate steder, hvor man får kvalitet og god mad for pengene.

Hos Gyhrs & Niller får du et måltid, der er lavet fra bunden og som uden tvivl kan slå de usunde take away muligheder af pinden på et split sekund. Gyhrs & Niller bestræber sig på at levere vellavet take away af lækre kvalitetsråvarer til fair priser som et alternativ til den mere usunde fastfood.

Konceptet er simpelt: Hver dag er der én vellavet ret til stort set samme pris som en pizza og derudover er der en lækker bøf til 125 kr. Til de helt små serveres der børnevenlig spaghetti bolognese. Menuen indeholder også dagens salat, osteplatte og forskellige desserter.

Med Dagens Tilbud får du 50 % på 2 for 1 på 200g entrecote med sauce bearnaise, pommes Anna og syltede dadeltomater vendt med persille. Tilbuddet vil opgradere din filmaften grangiveligt eller imponere dine nærmeste med dine "nytillærte" kokkeevner.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.10.2010 til 30.11.2010.

Gælder først fra d. 25 oktober.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 16-20

Søndag: 16-20

Lørdag: lukket

www.gyhrsniller.com

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Fantastisk hverdagsmad til fair take away pris. Serviceniveaet er højt og der er altid smil og venlig betjening. Ventetiden er meget begrænset, så alt er top klasse."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Gyhrs & Niller
CVR: ??
  • Gyhrs & Niller
    Gyhrs & Niller
    Øster Farimagsgade 31
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation