bandit_001.jpg
bandit_002.jpg
bandit_003.jpg

??

300,- / 600,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Værdibevis på 600,- for 300,- til Cykelbanditten – Gælder værksted og alle varer i 4 forretninger – Få vintereftersyn og nye dæk eller pimp din cykel

Cykelbanditten har fart på

 

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre

Siden den første Cykelbanditten åbnede i november 2008 har der været fart på og i dag er der fire forretninger over hele byen. Cykelbanditten er startet af brødrene Jacob og Daniel Guldager, fordi de havde et ønske om at lave en ny cykelforretning, der gjorde det hele på en lidt anderledes måde. Priserne er lidt lavere, udvalget i cykler lidt federe og ekspedienterne er ikke mekanikere men er i øjenhøjde med kunderne og taler et sprog, der er til at forstå.

Når du træder ind i en Cykelbanditten forretning føles det en smule som at træde ind i en tøjforretning i indre by. Brødrene Guldager, der står bag Cykelbanditten, har begge en fortid i mode- og nattelivet, og har brugt deres erfaringer til at lave en moderne cykelforretning. "Vi har pakket det hele lidt mere lækkert ind, fordi det skal være en god oplevelse at gå i cykelhandleren. Det skal ikke føles som at gå ind i et værksted", fortæller Jacob.

Ideen til at starte Cykelbanditten kom da brødrene så, at der var 450 cykelhandlere i København, der stort set alle lavede det samme. Bortset fra enkelte liebhaver-forretninger, havde alle forretninger det samme udbud. Brødrene Guldager har derfor valgt at sælge de cykelmærker, der er oppe i tiden, og de har et stort udvalg af Fuji, Create, Charge og flere. Men her er ingen Kildemoes eller Raleigh.

Dagens Tilbud giver et værdibevis på 600 kr. for kun 300 kr. og giver frit valg i værkstedet og i forretningen. Du kan købe enkelte dele og få din cykel pimpet lidt op, eller et vintereftersyn for 300 kr. og et sæt nye dæk inkl. montering for 300 kr. så din cykel er klar til vinteren. Vintereftersynet gælder rustbeskyttelse samt gennemgang og smørrelse af kæde og lejer.

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.10.2010 til 16.01.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 8-18

Lør: 10-16

www.cykelbanditten.dk

Aftalepart

Cykelbanditten
CVR: ??
 • Cykelbanditten
  Amagerbrogade 82
  2300 København S
 • Cykelbanditten
  Vesterbrogade 108
  1620 København V
 • Cykelbanditten
  Vesterbrogade 55
  1620 København V
 • Cykelbanditten
  Ågade 110
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation