2 valgfrie øko-drinks fra Café Retro for kun 55,-

Byens bedste sofaer

Af Frederik Plum

Café Retro ligger i et skævt gammelt hus i indre by med bjælkelofter. Her er installeret sofaer så bløde som i din bedstemors stue. Resultatet er en ualmindelig hyggelig café. Dagens Tilbud giver 2 for 1 på økologiske drinks, og hos Café Retro går alt overskud går til den 3. verden. Så prøv en drink med god samvittighed.

Mange café-ejere beskriver deres eget sted som 'hyggeligt men lidt specielt'. Når Martin fra Café Retro beskriver cafeen, som en hyggelig café der gerne være lidt anderledes, er der vægt bag ordene. Hos Café Retro kan du selvfølgelig forvente frisk, velbrygget kaffe og gode øl, men det usædvanlige ved cafeen er, at den giver overskuddet til fattige i Indien og Afrika.

Alle medarbejdere arbejder frivilligt, så overskuddet ikke bliver spist af cafeens udgifter. På hjemmesiden skriver de: "I Cafe Retro skummer vi i øvrigt ikke selv fløden. Det gør den 3. verden." Det betyder dog ikke, at du kan forvente, at medarbejderne er frelste og hellige. Stemningen er god fordi medarbejderne er der frivilligt, hvilket smitter af på kunderne.

På væggene er der udstillet kunst fra unge 'upcoming' kunstnere, fordi cafeen prøver at støtte lokale kunstnere, og cafeen arrangerer desuden små koncerter og digt-arrangementer med nye navne. På lørdag står cafeen bag en udendørs gadefest på Israels Plads under titlen Gadestøj. Navne som Pede Gøbb, SupaJan og Illusionisten spiller op, mens cafeens personale serverer kolde øl.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.06.2010 til 03.09.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Tir-ons kl. 12.00-23.00

Tor 12.00-24.00

Fre-lør 12.00-01.00

Søn 12.00-23.00

Hver torsdag, fredag og lørdag er der live musik fra kl. 21

www.cafe-retro.dk

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Cafe Retro er simpelthen et superhyggeligt sted. Der er superlækkert møbleret med hjemlige bløde møbler, dejlige lamper og der er bare den bedste stemning. Især er overetagen hyggelig."

Set på mitkbh.dk

AOK

"Længes du efter at lade dig synke ned i bløde sofahynder og hygge foran pejsen, og har du ikke lyst til at give 50 kroner for en kop kaffe, så er Cafe Retro i Knabrostræde et godt bud på en cafe i city."

Set på aok.dk

Aftalepart

Cafe Retro
CVR: ??
  • Cafe Retro
    Café Retro
    Knabrostræde 26
    1210 København K
Vælg variation
Vælg variation